GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIGA CAMPIONILOR / STEAUA - BATE 2-0 / STIREA 248

Reactii de la suporteri pe www.mysport.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00

"Au tremurat"
codru: "As vrea sa-i laud pe stelisti, dar tare mi-e greu. S-au calificat, dar au tremurat cam o data la 10 minute, la intensitati diferite in functie de cum reactionau Goian si Rada".

"Seara de vis"
Filu: " Steaua scrie istorie. Acest meci va fi insemnat cu litere de aur in istoria sportului romanesc. Ce seara de vis! Steaua trece de BATE Borisov. Un mare meci al istoriei, abia astept partidele din grupe".

"Nu joaca precum Dinamo"

Cristina: "Uite cum joaca BATE Borisov si cum a jucat ieri Dinamo. Bielorusii joaca pina in ultima secunda, nu sint sedati de scor".

"Putem cistiga Liga"
Roru Roru: "Zapata trebuie sa faca din asemenea jocuri de exceptie o regula. E extrem de important. Ne asteapta Liga. Trebuie sa fim perfect pregatiti. Numai STEAUA mai poate cistiga inca o data Liga Campionilor. Imi doresc sa mai traiesc din nou aceasta clipa, precum in ‘86".

"Pe munca"

crs: "Ne mindrim ca am batut pe BATE, ne mindrim ca am ajuns in grupe. Am muncit pentru a ajunge aici si, datorita muncii, am jucat cu bielorusii si nu cu Lazio. Dinamo sa treaca mai intii prin UEFA, sa faca puncte acolo, apoi sa vina Borcea si sa zica de pregatirea pentru Champions League".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează