GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROIECT

Câți bani ar urma să intre în noile posturi TV unde Anamaria Prodan a fost anunțată ca acționar

Posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată și Anamaria Prodan, vor fi lansate pe 1 decembrie. Investiția totală se va ridica la 800.000 de euro, informează CNA. +49   FOTO
Posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată și Anamaria Prodan, vor fi lansate pe 1 decembrie. Investiția totală se va ridica la 800.000 de euro, informează CNA.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 19:43 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 20:38

Posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată financiar Anamaria Prodan, vor fi lansate pe 1 decembrie. Investiția inițială s-ar ridica la 800.000 de euro.

Anamaria Prodan a fost prezentată public, în urmă cu câteva zile, ca acționar în noile proiecte Realitatea Sportivă și Realitatea Star, însă Consiliul Național al Audiovizualului nu a primit o notificare oficială în acest sens. Investițiile inițiale în cele două posturi s-ar ridica la 800.000 de euro, au precizat reprezentanții posturilor respective în urmă cu un an, când au făcut solicitările pentru licențe către CNA.

Ne adresăm publicului care evită scandalul şi cancanul 
- Claudiu Giugea, coordonatorul proiectului Realitatea Sportivă, in fața CNA anul trecut

+45 FOTO

Anamaria Prodan, imaginea posturilor Realitatea Sportivă și Realitatea Star

Duminică, în momentul în care proiectele au fost anunțate, Anamaria Prodan a declarat că se va ocupa de partea editorială a postului Realitatea Sportivă. În primul clip de prezentare, impresara apare alături de artistul Kamara, cel care va avea un rol important la Realitatea Star, informează Pagina de Media.  

Anamaria Prodan, despre conținutul postului „Realitatea Sportivă”

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan.

Citește și alte știri din media: 

Anunț important pe piața media din România » Cine e noul șef al departamentului sport de la Pro TV

Ce posturi TV cumpără drepturile pentru Premier League » Începând din 2022, Eurosport pierde campionatul de top al Angliei!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  24 Noiembrie 2021, 19:58

Super tare! Il propun pe Ionut Rada la Realitatea Sportiva. El deja cochetează cu televiziunea , avand numeroase filmări pe YouTube.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează