GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  WWW.PARIORI.RO

Rezultatele surpriza

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

Perioada de inceput a campionatelor este deobicei una in care se inregistreaza numeroase surprize.

Pariurile la inceputul sezonulu
i
Asa cum am vazut si saptamina trecuta in prima runda din Premier League, poate cel mai "sigur" meci al etapei, Manchester United - Reading, s-a incheiat cu un neasteptat 0-0. In aceasta perioada (in lunile august-septembrie) pariurile pe out-sideri pot fi extrem de profitabile, insa pentru o rata acceptabila a cistigurilor este nevoie de o documentare solida.

Informati-va!

In campionatele din tarile scandinave, favoritele la titlu iau de obicei un start slab de campionat si revin in forta abia pe finalul sezonului. Unele campionate au o rata mare a numarului de goluri marcate (ligile secunde din Germania, Scotia, Elvetia, Olanda), iar altele au o rata redusa (campionatele din Franta, Cehia, Irlanda). Unele echipe au o "traditie" in a debuta cu stingul, altele au un "complex" atunci cind joaca cu un anumit adversar.

Rezultatele surpriza
De asemenea, omogenitatea formatiilor care au transferat multi jucatori in pauza competitionala, forma de moment, participarea in preliminariile cupelor europene etc. ar putea sa conduca la rezultate neasteptate.
Daca anticipati o asemenea surpriza veti fi fericitul cistigator al unei sume consistente, deoarece cotele oferite de casele de pariuri pentru victoriile out-sider-ilor sint mari.

Metoda Martingale
Aceasta este probabil singura metoda de pariere care nu are cum sa dea gres. Se bazeaza pe un mecanism simplu: se mizeaza mereu pe aceiasi varianta (de exemplu pe X - rezultat de egalitate) si se repeta pariul pina cind iese, de fiecare data mizind o suma dubla fata de cea anterioara. Inconvenientul consta in faptul ca trebuie sa aveti suficienti bani la dispozitie pentru a astepta deznodamintul dorit.

Pe ce pariem in weekend
Primele mari derby-uri ale sezonului in Europa se vor disputa in acest weekend: Werder Bremen si Bayern Munich (3.30-3.25-2.10) se vor intilni simbata in Bundesliga, in timp ce Premier League programeaza partida Liverpool - Chelsea (2.50-3.10-2.80). Tot o partida interesanta se anunta si cea din derby-ul orasului Manchester: Manchester City - Manchester United (4.00-3.30-1.90). In campionatul intern, intilnirea CFR Cluj - Steaua (2.50-3.15-2.55) este capul de afis al etapei.

Concurs de pronosticuri
Sinteti pasionat de fotbal sau de alte sporturi? Doriti sa pariati pe internet? Inscrie-ti-va acum la concursul lunar de pronosticuri organizat de site-ul www.pariori.ro si puteti cistiga premii in valoare totala de 300 de euro! Detalii si regulamentul concursului pe www.pariori.ro

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează