GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AUDIENȚĂ

Sărac în fotbal, nu și în telespectatori » Audiență impresionantă la Derby de România

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 08:52

Dinamo - Steaua, transmis în direct de ProTV, DolceSport și Digi, a fost cel mai urmărit eveniment de joi seară în România.

2,5 milioane de telespectatori la nivel național s-au aflat în fața televizoarelor, conform paginademedia.ro.

Făcând o comparație, cel mai urmărit meci din 2015 a fost transmis de TVR 1, Ungaria - România 0-0, cu 2,9 milioane de telespectatori.

Cel mai urmărit program din România în primele două luni a fost ediția din 26 februarie a emisiunii "Românii au talent", atunci când 3.256.000 au urmărit show-ul ProTV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2016, 02:36

Derby de ..mitici

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2016, 02:29

Vindeti ma un *palat* de-a lui Becali ,confiscati mpe cateva luni pensiile de sute de milioane ale securistilor,militienilor si ofiterilor si va faceti staidion..european,,,omologat ala al Primariei oricum nu e bun e pe bani publici ..luati din impozite de la pensionari,bolnavi,copii,fara sa-i fi consultat nimeni

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2016, 02:13

*Derby de ..Romania*,nema fotbal..mai bine uitati-va la CFR sa vedeti fotbal......caricaturilor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează