GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Dan Alexa a făcut dezvăluiri de senzație la GSP Live » Urmărește emisiunea integrală AICI

Dan Alexa vine joi la emisiunea GSP Live
Dan Alexa vine joi la emisiunea GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 08:00

Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul Dunării Călărași, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Alexa a vorbit, printre altele, despre oferta primită de la FCSB în iarnă, despre interesul venit dinspre CFR Cluj, dar și despre cum plănuiește să o salveze pe Dunărea Călărași de la retrogradare și care e, de fapt, relația lui profesională cu agentul Anamaria Prodan. 

Tototdată, Alexa a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre Dinamo, echipă unde speră să câștige trofee ca antrenor în viitorul apropiat. 

„Chirurgul”, așa cum era poreclit pe vremea când juca, a rememorat și cele mai inedite momente din carieră, una bogată și pigmentată cu echipe importante precum Dinamo, Rapid, Poli Timișoara sau Craiova.

Emisiunea integrală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  21 Februarie 2019, 10:33

Altul care stie de blaturi si care evident "n-a participat" la ele. Asta o baga pe-aia cu "am fost rezerva".

709871656065852
Sandu Muresan  •  21 Februarie 2019, 06:26

mai fratilor voi nu ati dormit bine .,ce sa faca asta la cfr ,sa le spele echipamentul ,sa le curete ghetele ori ce altceva alexa ca fotbalist ii este inferior oricarui fotbalist care a trecut pe linga poarta cfr si atunci ce sa feca cfr-ul cu el ., dar defat voi scrieti *** pt *** ni odata adevaruri ,tinetio tot intr-o minciuna sa vedeti cine va va mai citi,,alexa e acolo de liga 4 mai are de asteptat ´´

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează