GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ȘTIRI SPORTIVE

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 09:28 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 11:21

Invitată la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor sportive de la Digi, a vorbit despre începuturile ei în televiziune. 

În vârstă de 34 de ani, Simona Țăranu a urmat cursurile Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.  

Jurnalista a mărturisit în podcastul moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul, că i-a fost foarte greu în primii ani de adaptare în Capitală, informează Libertatea

Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate 

Apoi, Simona Țăranu a povestit ce a pățit la un interviu de angajare la o televiziune: 

Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.  Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy»  

Simona Țăranu, foto: Instagram @simona.taranu
+29 FOTO

I-a spus Rafael Nadal lui Raed Arafat

„Nu am înțeles ce s-a întâmplat, pentru că era o inormație de ultimă oră, am venit cu repeziciune din redacție. Am spus tâmpenia asta, că practic nu e nicio glumă, nicio bâlbă, e o gafă în toată regula. Eu nu mi-am dat seama ce am zis. 

Culmea, regia, pentru că era foarte multă agitație în regie, era o informație cum că stadioanele vor fi închise, spectatorii nu vor mai avea voie să intre la meciuri. Am dat informația, a intrat materialul, după care am reluat informația, culmea, corect, că era o informație de ultimă oră, de data asta am zis-o corect! Creierul meu n-a procesat nimic. Echipa, eu, n-am crezut odată că am zis așa ceva. 

În momentul în care am ieșit din jurnal, am ajuns în redacție, toată lumea calmă. La un moment dat, țin minte că a venit cineva, vine și zice „Băi, dar tu ai da tu i-ai zis Rafael Nadal? zic: Ce-am zis? Nu, mai uită-te odată. Ba da, așa ai zis.” S-a uitat și-așa am zis”, a explicat Simona Țăranu citată de Gândul

Citește și alte știri: 

FOTO Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

FOTO Diletta Leotta este îndrăgostită din nou! » Cine este iubitul celebrei jurnaliste. S-a afișat cu el la o nuntă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
IonutHD
IonutHD  •  03 Noiembrie 2023, 00:04

INCREDIBIL! Un text scurt cu atâtea greșeli! Parcă e scris de un ***! Chiar nu verifică nimeni ce texte scrieți???? Rușine!!!! P.s. nu cred că e zi in care sa nu fie un articol scris oribil cu foarte multe greșeli!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baisanmircea
baisanmircea  •  09 Martie 2023, 13:09

Ce cauta cele doua prezentatoare dela DIGI Sport TV Andreea Trusca si Simona Taranu care au picioare ca vai de capul lor si le mascheaza mereu sa nu se observe ca au picioare lamentabile,nu au fost vazute la angajare ? Sa vina la emisiuni macar in pantaloni !

rav410wrc
rav410wrc  •  28 Septembrie 2022, 10:19

Bravo Simona !! Ai adunat mai multe comentarii, decat toate articolele despre nationala de "fotbal" la un loc ... Respect !!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează