GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ștefan Iovan a fost la GSP LIVE » Urmărește AICI integral emisiunea

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 07:15

Victor Vrînceanu l-a avut invitat astăzi la GSP Live pe Ștefan Iovan, căpitan al Stelei în 1986, la Sevilla, contra Barcelonei, finală câștigată de Steaua în urma loviturilor de departajare.

În prezent angajat la CSA Steaua, Iovan a vorbit despre responsabilitățile pe care le are și povestește cele mai importante momente - acelea care i-au marcat caiera.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  22 Octombrie 2019, 09:25

Trebuie sa remarc ca Fane nu face parte din grupul select al prietenilor lui nea Ovi, ci vine ca un simplu invitat ... :-))) Dacă însă ciordea, făcea pârnaie, dădea cu pumnul, se droga etc. atunci da, putea fi un exemplu, merita sa fie ... prieten :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează