GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

SURPRIZĂ IMENSĂ ÎN LIGA 1 » Şi DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur! Comunicatul celor de la ISB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 21:59

Azi au avut loc negocieri dintre oficialii Ligii Profesionioste de Fotbal şi reprezentanţii  Intel Sky Broadcast, cei care deţin drepturile TV pentru următorii cinci ani în România.

UPDATE 21:00 Reprezentanţii ISB, firma care producea meciurile din Liga 1, au trimis un comunicat de presă prin care confirmă înţelegerea cu RCS-RDS.

"Conform promisiunii făcute, ISB Media Holding continuă să susţină fotbalul profesionist din România prin onorarea contractului semnat cu LPF la 4 martie 2014. Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV şi LookPlus, deja consacraţii UPC, TeleKom şi Orange, care şi-au asumat parteneriatul cu ISB şi implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competiţional în curs de desfăşurare, anunţăm opinia publică despre încheierea contractului şi cu reţeaua RCS&RDS", se arată în comunicat.

Ştirea iniţială:

La şedinţă, s-a discutat despre cedarea drepturilor TV către încă un consorţiu media. Este vorba de RCS-RDS, cei care au transmis ultimii 6 ani meciurile din prima ligă!

Negocierile au durat mai mult timp între Arpad Paszkany şi directorul RCS, Zoltan Teszari. Discuţiile s-au finalizat cu bine pentru cei de la DigiSport, care au ajuns la un acord să transmită toate meciurile din Liga 1, dar şi din Cupa Ligii.

Discuţiile finale dintre părţi au început în această săptămînă, iar ieri seară LPF şi RCS au bătut palma. Conform primelor informaţii din piaţă, DigiSport a plătit aproximativ 12 milioane de euro pentru transmiterea partidelor din Liga 1.

Momentan nu se cunosc toate detaliile contractului, dar informaţiile de pe piaţă spun că şi Look TV va continua să transmită toate meciurile din Liga 1, iar cei de la DolceSport vor difuza doar partidele care erau transmise în acelaşi timp de Look Plus.

Odată cu preluarea drepturilor TV şi de DigiSport, aceştia se vor ocupa singuri de producţia meciurilor din Liga 1, şi nu firma contractată de cei de la Look TV!

DigiSport a confirmat informa]ia prin vocea directorului de dezvoltare, Valentin Popoviciu: "Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, rasplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport.

În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
alexandrutop
alexandrutop  •  19 Ianuarie 2015, 16:59
Postat de conasu_boeru pe 16 Ianuarie 2015, 21:10

Asta da o veste buna ! Asa slab cum e campionatul nostru, e ciudat sa nu vezi macar 2-3 meciuri importante pe etapa ! Pana la urma tot RCS&RDS, e cea mai tare companie de cablu !

In niciun caz nu poti sa zici ca e cea mai tare companie de cablu. Daca vroiau sa ramana in top, transmiteau meciurile inca din vara, cum a facut-o Upc si ulterior rtc. Ca vin acum asa pe nepusa masa..la jumatea anului nu mai impresioneaza pe nimeni

turcescu
turcescu  •  17 Ianuarie 2015, 03:01
Postat de kilimanjaro pe 16 Ianuarie 2015, 20:36

Si de ce este ”o surpriza de proportii ?” Faptul ca au platit si vor da iar țurca romaneasca, de ce este asta o asa surpriza ? Sa fim seriosi, este o bagatela cat se poate de anosta. La cata lume se uita la fotbalul romanesc, digi a dat banii d egeaba. Mai bine lua inapoi F1, daca vroia sa reintre pe piata ssportiva.

NE PYPY PE TINE!

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  17 Ianuarie 2015, 00:54

era si timpul...ca prea mult au taraganat-o

Vezi toate comentariile (73)
Comentează