GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Fostul portar de la Rapid și FCSB, eliminat de la Survivor România! Mesajul de despărțire

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat duminică seară de la Survivor România 2021.
Ștefan Ciuculescu a fost eliminat duminică seară de la Survivor România 2021.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 00:07

Ștefan Ciuculescu (27 de ani) a fost eliminat duminică seară de la Survivor România 2021. 

Ștefan Ciuculescu, fost portar la Rapid sau FCSB, a părăsit Survivor România. El a fost nominalizat alături de Elena Marin, din echipa „Faimoșilor”. Din tabăra „Războinicilor” au fost propuși spre eliminare Albert Oprea și Maria Chițu. 

Survivor România 2021: Ștefan Ciuculescu, eliminat

„Ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne în Survivor. Toți cei de aici îmi vor rămâne prieteni. Nu pot decât să fiu mândru că am ajuns în ultimii 8. Pe aici s-au plimbat 41 de persoane, eu am rezistat. Este o mândrie, o onoare. 

Am luptat pe plajele fierbinți din Republica Dominicană. Le urez mult succes celor rămași! Mai aveți atât de puțin până la vis. Elenuș (n.r. Elena Marin) îmi doresc de la tine să ajungi în finală și să câștigi”, a spus Ștefan Ciuculescu, la Survivor România, de la Kanal D. 

Fostul portar de la Rapid și FCSB, eliminat de la Survivor România! Mesajul de despărțire
Ștefan Ciuculescu, în tricoul Rapidului

Chitoșcă și Ciuculescu, scandal-monstru la Survivor

În timpul unui joc pentru imunitate, în primele săptămâni ale lui Ștefan Ciuculescu în show, acesta a sărit de pe banca „Faimoșilor” și l-a împins violent pe Zannidache, un coleg de echipă. 

Fostul portar al Rapidului nu s-ar fi oprit din agresiune, strigând „Atâtea critici și atâtea scuze... S-a umplut paharul! De aia nu vă halesc!”, dacă nu intervenea Sebastian Chitoșcă. Conform Kanal D, cel din urmă a încasat și un pumn din partea lui Ciuculescu, înainte să fie despărțiți. Cei 3 s-au împăcat pe parcurs și au devenit buni prieteni.

VIDEO Cum îl imită Ștefan Ciuculescu pe Gigi Becali + ce a făcut cu mirul primit de la muntele Athos

Citește și alte știri despre Survivor România: 

FOTO Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”

Anglia - România, Chefi la Cuțite sau Survivor? Cine a fost lider de audiență duminică seara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează