GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2022

Survivor, mai important decât Ministerul Sportului » De la 4.000 de lei pe lună, la 4.000 de euro pe săptămână!

Roxana Ciuhulescu, în mijlocul uneia dintre probele fizice de la Survivor // foto: Instagram @ roxanaciuhulescu
Roxana Ciuhulescu, în mijlocul uneia dintre probele fizice de la Survivor // foto: Instagram @ roxanaciuhulescu

Articol de , , - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 08:23 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 09:31

Roxana Ciuhulescu, consiliera lui Eduard Novak, a plecat să concureze la show-ul Survivor România 2022, realizat de ProTV. Pe perioada cât va lipsi, ministerul a acceptat să-i „suspende raportul de serviciu”, astfel că ea își va putea relua jobul imediat după ce va fi eliminată din concurs.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista participanților sunt mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Un rol de concurent la Survivor bate un post de consilier la Ministerul Sportului! Exemplul l-a dat chiar unul dintre angajații actualului ministru, Eduard Novak. E vorba despre fosta vedetă TV Roxana Ciuhulescu, care a acceptat să lase în aer rolul său de la MS pentru a participa la show-ul de televiziune realizat de ProTV. 

Consiliera lui Novak n-a renunțat însă la jobul pe care îl deține la minister, ci a solicitat ca acesta să fie înghețat pe perioada în care va lipsi, să-l poată relua imediat după ce va reveni.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit după ieșirile tatălui său de la Survivor: „Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”
Survivor România
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit după ieșirile tatălui său de la Survivor: „Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”

Filmările pentru Survivor au loc în Republica Dominicană și un concurent care rezistă până la fazele finale poate să petreacă acolo chiar și 5-6 luni. GSP a întrebat Ministerul Sportului cum s-a procedat în privința contractului de consilier pe care Ciuhulescu îl are cu resortul pe care îl conduce în prezent Eduard Novak.

Roxana Ciuhulescu, 4.200 de lei pe lună la Minister vs 4.000 de euro pe săptămână la Survivor 

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022” a fost răspunsul oferit de MS. Practic, un concediu fără plată, pe care ministerul l-a acceptat și îi oferă Roxanei Ciuhulescu posibilitatea de a-și relua poziția imediat cum va ieși din concurs și se va întoarce în țară.

De ce a preferat Ciuhulescu să-și suspende postul din minister pentru a da curs ofertei din partea Survivor? Conform propriei declarații de avere, de la finalul anului trecut, ea a încasat pe anul 2021 un salariu lunar de 4.200 de lei, adică în jur de 860 de euro.

În schimb, conform Playtech, pentru prezența la show-ul ProTV, Ciuhulescu se alege cu câte 4.000 de euro săptămânal. Practic, dacă ar rezista măcar o lună în concurs, atunci ar bifa de aproape 20 de ori mai mult decât remunerația de la Ministerul Sportului.

Sunt un om care deţine carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere, am sărit din elicopter în mare, m-am scufundat la 40 de metri adâncime, am zburat cu avionul supersonic, am făcut şcoala de elicoptere, am condus toate vehiculele posibile.

- Roxana Ciuhulescu 

Roxana Ciuhulescu, angajată de fostul ministru 

În aprilie 2021, când Gazeta a dezvăluit care sunt oamenii pe care Eduard Novak îi are consilieri, Roxana Ciuhulescu era din categoria celor preluați de la precedentul ministru. Ionuț Stroe, de la PNL, a fost cel care a adus-o și a fost păstrată pe zona de comunicare și de Novak.

3 zile de difuzareare Survivor la ProTV: duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la ora 20:30

Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu a scăpat de prima eliminare 

Roxana a primit cele mai multe voturi pentru a pleca acasă după prima săptămână, fiind urmată de cântăreața Xonia și de Cătălin Zmărăndescu. „Mă așteptam, pentru că sunt considerată veriga slabă a echipei. Am unele probleme de sănătate, dar sunt liniștită chiar dacă plec acasă. Dacă publicul mă dorește în competiție, rămân. Dacă nu, mă întorc acasă, la familie” a spus Ciuhulescu. 

Zmărăndescu a punctat nominalizarea lui spre eliminare: „Nu e o surpriză că sunt nominalizat, pentru că eu nu intru în gașca lor. Dacă voi pleca acasă, o voi face cu capul sus”. 

În cele din urmă, în urma voturilor publicului, din competiție a ieșit Xonia. 

Cei 11 concurenți de la Survivor 2022 rămași la „Faimoși”

  • Otilia Bilionera - cântăreață,
  • Emil Rengle - dansator,
  • Radu Itu - a participat la „Ninja Warrior”,
  • CRBL - cântăreț,
  • Elena Chiriac - sportivă,
  • Cătălin Zmărăndescu - fost luptător,
  • Robert Niță - fost fotbalist,
  • Laura Giurcanu - influencer,
  • TJ Miles - vlogger,
  • Andreea Tonciu - vedetă tv,
  • Roxana Ciuhulescu - consilieră Eduard Novak.

Cei 11 concurenți de la Survivor 2022 rămași la „Războinici”

  • Elena Matei – bucătar,
  • Relu Pănescu – antreprenor,
  • Ionuț Popa – antrenor personal,
  • Alex Delea – barman,
  • Ana Dobrovie – dansatoare,
  • Blaze – vlogger,
  • Angela Forero – medic veterinar,
  • Alexandru Nedelcu – fotbalist,
  • Ștefania Ștefan – online streamer,
  • Alexandra Duli – manager
  • Ramona Crăciunescu – curier.

Citește mai multe știri despre Survivor România 2022: 

Care este premiul la Survivor 2022. Ce sumă ia câștigătorul Survivor

Surprize la Survivor România » Cum a pierdut emisiunea doi concurenți dintr-un foc: anunțul neașteptat făcut de un războinic

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
476995182506736
Nelu Feier  •  21 Ianuarie 2022, 21:52

Spuma Romaniei! Incredibil in ce *** am ajuns.Ce sa inteleaga tinerii de azi(*** functionali) cand vad oferta? De unde atatia bani?(4000 eur/sapt). Unde o sa ajungeti oare?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  21 Ianuarie 2022, 20:46

"Tara arde si baba ..." Deci cineva isi ingheata postul din minister pentru a participa la show-ul acela de doi bani si nimeni nu are nimic impotriva ? Ne mai miram ca treburile merg, asa cum merg in tara asta...

dodo001
dodo001  •  21 Ianuarie 2022, 17:47
Postat de dora pe 21 Ianuarie 2022, 11:38

Da nu te intrebi matale ce cauta in Minister si pentru ce isi ia salariul. Ce consiliaza si pe cine consiliaza ? Crezi ca vedeta TV semneaza zilnic condica de prezenta si munceste 8 sau mai multe ore pe zi precum ”colegii” ei ?

Esti o invidioasa. Si o urata. :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează