GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

FOTO Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”

Ștefan Ciuculescu a sărit la Zannidache, iar Chitoșcă i-a luat partea celui din urmă

FOTO: Captură @Kanal D
Ștefan Ciuculescu a sărit la Zannidache, iar Chitoșcă i-a luat partea celui din urmă FOTO: Captură @Kanal D

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 15:14 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 16:02

Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și Sebastian Chitoșcă (28 de ani) au fost implicați într-un conflict fizic la „Survivor România”. 

Ștefan Ciuculescu, fostul portar la FCSB şi la Rapid, și Sebastian Chitoșcă, ex-mijlocaș la FCSB, au sărit la bătaie în timpul emisiunii „Survivor România”. Cei doi fac parte din aceeași echipă, a „Faimoșilor”, una împărțită în două tabere.

Chitoșcă și Ciuculescu, scandal-monstru la Survivor

În timpul unui joc pentru imunitate, Ștefan Ciuculescu a sărit de pe banca „Faimoșilor” și l-a împins violent pe Zannidache, un coleg de echipă. Fostul portar al Rapidului nu s-ar fi oprit din agresiune, strigând „Atâtea critici și atâtea scuze... S-a umplut paharul! De aia nu vă halesc!”, dacă nu intervenea Sebastian Chitoșcă. Conform Kanal D, cel din urmă a încasat și un pumn din partea lui Ciuculescu, înainte să fie despărțiți.

Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”
FOTO: Captură @Kanal D

Intriga scandalului îl reprezintă cele două tabere din echipa „Faimoșilor”. Chitoșcă și interpretul Zannidache sunt liderii grupării majoritare, în timp ce Ștefan este susținut în acest moment doar de dansatoarea Elena Marin și de cântărețul Culiță Sterp. 

Citește și alte știri despre Survivor România:

Cătălin Moroșanu, out de la Survivor România! Luptătorul are o accidentare gravă: „Aici ne dăm măștile jos! Iese răul din noi”

Moroșanu a plecat de la Survivor România, dar a predat ștafeta concurentei favorite: „Crede în mine mai mult decât cred eu. Mi-a lăsat ceva”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
iulihenry14
iulihenry14  •  14 Mai 2021, 19:34

Ciuculescu a uitat cand il alergau baietii prin Bucuresti, acum e zmardoi la Survivor :)))) Cand era "fotbalist" nu scotea un cuvant in fata nimanui

22cea
22cea  •  14 Mai 2021, 17:41

Si ce cauta chestia asta intr-un asa zis ziar de sport ???

andu888
andu888  •  14 Mai 2021, 17:30

Bai saraciilor de "jurnalisti" - ala e rapidist, nemernicilor a fost fcsbist la JUNIORI. Nu mai *** *** pt clicuri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează