GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Multiplă campioană de taekwondo, actriță și fotomodel, Elena Chiriac participă la Ferma: „Luptele au fost desertul”

foto: Instagram @elennaq +2   FOTO
foto: Instagram @elennaq

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 17:02 / Actualizat joi, 13 august 2020 17:28

Elena Chiriac va fi concurentă în noul sezon din Ferma, pe Pro TV. Elena Chiriac va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică, informează viva.ro. 

Multiplă campioană națională taekwondo WTF, Elena Chiriac face studii în actorie în Marea Britanie și este și model, ea participând în mai multe reclame TV. 

sursa foto: Instagram @elennaq

„Am ajuns la taekwondo printr-o experiență destul de amuzantă. Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren a primit un telefon de la un prieten spunându-i că cineva i-a găsit portofelul în parcare. Până atunci el nici măcar nu știa, iar la întâlnirea cu domnul care l-a găsit, și spre surprinderea tururor l-a returnat, a aflat că domnul era președintele Federației de taekwondo. 

După o discuție între ei, tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți. Eu, pe vremea acea, intenționam să mă las de înot, deci a apărut într-un timp perfect. Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tata m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele. În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine.”, a explicat Elena Chiriac pentru sursa citată. 

Acum, Elena va participa în noua ediție din Ferma, pe Pro TV. 

Citește și alte știri de media:

GALERIE FOTO Maria Iordănescu va prezenta o emisiune inedită: „Mă furișez din când în când în viața sportivilor”

GALERIE FOTO Cea mai sexy prezentatoare de la Kanal D, asaltată de fotbaliști: „Erau 3 sau 4 de la aceeași echipă, în același timp”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează