GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Tică Dănilescu vine la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00 » Povești și amintirile geniale de la Steaua și Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 17:14 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 17:48

Constantin Dănilescu, un „Il Consigliere” modern la granzii campionatului, a povestit la cea mai nouă emisiune „Prietenii lui Ovidiu”, care va fi difuzată miercuri, ora 20:00, pe GSP.RO, cum a iubit și Steaua, și Dinamo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Este cel mai titrat conducător din istoria all time a fotbalului românesc, iar poveștile sale te țin cu sufletul la gură.

Nea Tică are 29 de trofee, toate câștigate cu marile rivale ale fotbalului nostru, Steaua și Dinamo, 17 cu militarii, 12 cu "câinii". A prins cele mai prolifice perioade la ambele grupări, doar noaptea magică de la Sevilla i-a scăpat, ratând la mustață trofeul Cupei Campionilor Europeni.

Acum e pensionar și se ocupă împreună cu fiul său de o școală de fotbal, din Ghencea.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo, de la Săftica: „Într-o săptămână să dispară de aici!”

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno290
creeperno290  •  20 Aprilie 2021, 22:35

N-am apucat sa vad

dubluv
dubluv  •  20 Aprilie 2021, 18:03

pe bune ca si amintirile pot fi geniale? Cine a dat titlul? Nea Ovidiu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează