MEDIA  ·  GSP LIVE

VIDEO Anamaria Prodan, amintire cu Cristina Țopescu: „Am mers la tatăl ei, iar ea se uita așa, superioară, la mine”

Luni, 13 Ianuarie

Anamaria Prodan (47 de ani) a fost invitată în această dimineață la GSP Live și a vorbit și despre dispariția tragică a Cristinei Țopescu (59 de ani).

VEZI VIDEO CU DECLARAȚIILE ANAMARIEI:

„Am fost în același anturaj. Am fost amice, nu prietene. Mama mea era foarte prietenă foarte bună cu Cristian Țopescu (n.r. tatăl Cristinei, decedat în 2018). Nu am avut o apropiere mare, dar era o femeie minunată, îngrozitor de sensibilă.

În multe momente din copilăria noastră, mama vorbea cu tatăl ei, iar el spunea: «Cristinica mea nu e cum e Ana ta». Ea era cuminte, eu făceam toate drăcoveniile posibile”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan, amintire cu Cristina Țopescu

Agentul și-a adus aminte și de o întâmplare petrecută în copilărie, în care a fost implicată și Cristina Țopescu: „Aveam platfus când eram mică și toată lumea îmi spunea că voi rămâne cu această problemă. Am mers la Cristian Țopescu, era cu Cristina în mașină, iar ea se uita așa, superioară, la mine, că ea nu avea platfus.

Era mereu concurență în grupul nostru de copii de bani gata. Era vorba despre cine e e mai șmecheră. Cristina era mult mai mare decât mine, iar eu voiam să ies în evidență, fiind cea mai mică”.

Cristina Țopescu a fost găsită duminică moartă în propria casă. Conform România TV, fiica fostului mare jurnalist Cristian Țopescu, decedat în 2018, nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de peste trei săptămâni.

CUM A FOST GĂSITĂ CRISTINA ȚOPESCU

Surse din anchetă spun că o vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre Cristina din 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin nu vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV să fi murit în somn.În stare de ebrietate, Andreea Antonescu a făcut un gest șocant! Explicație halucinantă a artistei, după câteva ore

Libertatea

Comentarii (12)

Sorin Gane  •  14 Ianuarie 2020, 15:21

ACUM EA SE UITA IN JUR CU SUPERIORITE , PENTRU BANII PE CARE-I ARE

Adrian Oncea  •  14 Ianuarie 2020, 05:08

Ce face asta pentru țara asta de se bagă în toate? Nu poate să se întâmple ceva că hop și ea ,apare rânjind să își dea cu pârerea.O *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_bn  •  13 Ianuarie 2020, 18:56

Mai erau niște "profesioniști" în presă care, la momentul decesului Regelui Mihai, îl sunau pe Iliescu să-l întrebe ce părere are despre nefericitul eveniment. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:00 Baschet, FIBA Euro 2021

România - Spania

Digi 3
19:55 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Sevilla

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League

FC Bruges - Man. United

Digi 2, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - Inter

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Getafe - Ajax

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Olympiakos - Arsenal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Rangers - Braga

Digi 3, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Gent

Digi 4, Telekom 3
Program TV complet

Liga 1