GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA INEDIT

VIDEO. Dan Petrescu a renunțat la fluier și la treningul de antrenament și a intrat pe platourile de filmare

Articol de , - Publicat marti, 29 septembrie 2020 11:48 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:08

Tehnicianul activ cu cele mai mari performanțe din Liga 1, de trei ori campion al României cu CFR Cluj, plus o dată cu Unirea Urziceni, Dan Petrescu are magnet și la contracte de publicitate. Plătit regește de clujeni, cu 40.000 de euro pe lună, Petrescu a dat lovitura și extra-fotbal.

A fost cooptat în echipa Vodafone, pentru care a filmat câteva sporturi TV, pentru promovarea noilor servicii ale operatorului, care de curând a intrat pe piața de cablu din România, odată cu preluarea companiei UPC. Înainte de startul filmărilor, care au durat câteva ore, Petrescu, împreună cu restul colegilor de platou, au efectuat un test de coronavirus, iar rezultatele tuturor au fost negative.

"Dă-mi puțin să-ți arăt o schemă! Pui pauză chiar dacă e în direct. Bagi un sprint până acolo și înapoi și reiei de unde ai rămas"
una din replicile antrenorului în reclamă

"A ascultat foarte atent toate indicațiile regizorului. Singura indicație pe care nu a urmat-o, dar care l-a amuzat foarte tare, a fost când regizorul i-a spus că și-ar dori să o antreneze pe Dinamo", spun cei care au fost cu Petrescu la filmări.

Perfecționist ca întotdeauna, SuperDan s-a supărat doar pe sine însuși, atunci când își greșea replica.

În plus, colegii de platou povestesc că, după ce totul s-a terminat, tot Petrescu a fost cel care a relaxat atmosfera! A glumit cu restul actorilor, a povestit momente amuzante și neștiute din cariera lui, iar la final a făcut zeci de poze și a dat autografe.

În cadrul campaniei de promovare a serviciilor Vodafone TV, pe lângă Dan Petrescu au mai filmat actrița Monica Bârlădeanu, actorul Constantin Diță, cunoscut drept Giani din serialul Las Fierbinți, dar și chef Patrizia Paglieri.

A debutat în 2008, pentru Cosmote

VIDEO. Dan Petrescu a renunțat la fluier și la treningul de antrenament și a intrat pe platourile de filmare

Dan Petrescu nu este la primul contract de reclame! A mai fost ademenit în urmă cu 12 ani, dar de Cosmote. Atunci, alături de Bogdan Lobonț și Răzvan Lucescu, Petrescu a filmat pentru campania "Dă glas pasiunii tale pentru fotbal", ce promova o extraopțiune pentru utilizatorii cartelei Cosmote. Durata acordului a fost de un an, iar pe lângă reclama filmată cei trei au participat și la alte acțiuni ale firmei.

Ghiță Mureșan a fost și el actor

VIDEO. Dan Petrescu a renunțat la fluier și la treningul de antrenament și a intrat pe platourile de filmare

În 2010 a venit rândul fostului baschetbalist Ghiță Mureșan să apară pe micile ecrane. Mureșan a "jucat" alături de cântărețul Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, amândoi interpretând melodia "Crazy loop", totul pentru promovarea unei campanii abia lansate pe piață de Vodafone. 

În cadrul aceleiași promoții, Mureșan a filmat și într-o sală de baschet alături de cântăreața Anna Lesko. Debutul lui Ghiță în reclame a avut loc în 1993, în SUA, pentru televiziunea ESPN. Spotul a avut un mare succes și a câștigat titlul de "Reclama anului".

Simona Halep și bunicuțele

VIDEO. Dan Petrescu a renunțat la fluier și la treningul de antrenament și a intrat pe platourile de filmare

În urmă cu șase ani, Vodafone a semnat un parteneriat pe două sezoane cu jucătoarea de tenis Simona Halep. Aceasta a apărut în două spoturi alături de mama sa, pentru promovarea unei noi campanii a firmei, "Românii au iniţiativă".

 Filmările s-au realizat în Bucureşti, chiar în apartamentul celor două bunici ce apar la începutul reclamei. "Când am auzit că şi mama s-a băgat în programul bunicilor, am zis că trebuie să le cunosc. Şi uite aşa am participat şi la turneul campioanelor la gătit. Eu mai mult pe post de copil de mingi" a fost replica Simonei în spot.

CITEȘTE ȘI:

„Nenea, ne dați și nouă mingea?" » Gică Hagi și Gică Popescu, vedete într-o campanie publicitară

Fabulos! Gabi Mureșan a ieșit primar, Daniel Pancu a prins un loc la Primăria Capitalei » Ce oameni din sport au participat la alegerile locale din week-end

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează