GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO + FOTO Gabi Popescu a fost la GSP LIVE! Prima apariție publică după mulți ani » Cu ce se ocupă în prezent fostul internațional și soția, fostă prezentatoare TV

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 09:01

Costin Ștucan l-a avut invitat, azi, la GSP Live, pe Gabi Popescu (45 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Universitatea Craiova, Valencia și Dinamo, câștigător al Ligii 1 în tricoul „câinilor”, în sezonul 1999-2000.

Fostul internațional român s-a retras în 2006, iar în ultimii ani s-a ferit să mai apară în public. Întrebat în startul emisiunii cu ce se ocupă în prezent, Gabi Popescu a spus: „Alerg dintr-o parte în alta. E mult spus că mă ocup cu imobiliarele. Speculez momentul bun, vând și cumpăr”.

Popescu a vorbit și despre soția lui, fosta prezentatoare știrilor sportive de la Antena 1 Crina Abrudan: „Aleargă și ea, dar nu împreună cu mine. Avem alte viziuni”. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an.

+19 FOTO

CV Gabi Popescu

Gabriel Popescu are în palmares, pe lângă titlul câștigat cu Dinamo, medalii de campion în Japonia și Coreea, ambele câștigate pe final de carieră. De asemenea, acesta are în palmares și o Cupă a Spaniei, câștigată în tricoul Valenciei în sezonul 1998-1999.

Fostul mijlocaș a strâns în total 233 de meciuri în Liga 1, înscriind 22 de goluri. În Primera Division are 6 goluri înscrie pentru Valencia în 47 de meciuri.

Popescu are 14 selecții la naționala României, debutul său având loc în 1996, într-un meci împotriva Israelului, încheiat 2-0 pentru „tricolori”.

VIDEO // Urmărește emisiunea integrală cu Gabi Popescu: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  09 Octombrie 2019, 18:47
Postat de steaua.libera pe 09 Octombrie 2019, 16:32

Tipul ala de langa el din poza e un super atacant, a dat multe goluri in Primera, dar nu imi amintesc numele lui

Jean Barbu....!!!! Nu știu dacă a dat așa multe, jucător bun dar extrem capricios plus altele...(l-am cunoscut personal) !

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Octombrie 2019, 16:32

Tipul ala de langa el din poza e un super atacant, a dat multe goluri in Primera, dar nu imi amintesc numele lui

kingdon
kingdon  •  08 Octombrie 2019, 12:34

bravo frate, respect. Craiovean, nu taran de la Calafat..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează