GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

VIDEO. Moment uluitor la DigiSport! Reacție vulgară pe post: "Să-mi bag p***a în ele de rezumate!" UPDATE: Comunicat oficial + scuze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 16:23 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 19:18

Astăzi, la DigiSport a fost difuzat un nou episod din cadrul "Rezumatele etapei Liga a 2-a". Dan Ștefănescu a fost cel care s-a ocupat de comentariul rezumatelor partidelor din această rundă.

Ajuns la partida dintre Rapid și Turris Tg. Măgurele, Ștefănescu a scăpat la un moment-dat o reacție suburbană pe post, crezând probabil că are microfonul oprit: "Să-mi bag p***a în ele de rezumate!".

Chiar dacă în colțul ecranului apare mențiunea "DIRECT", din informațiile GSP.RO comentariile au fost înregistrate și difuzate ulterior pe post. Gafa lui Ștefănescu a trecut însă neobservată de către producătorii emisiunii.

UPDATE: Comunicat oficial Digisport

"Postul de televiziune Digi Sport și site-ul digisport.ro își prezintă scuzele lor față de derapajul verbal înregistrat în timpul emisiunii „Rezumatele Etapei Liga a 2-a” din data de 23.09.2020. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru ca asemenea incidente regretabile să nu se mai producă. Le mulțumim telespectatorilor și cititorilor pentru încrederea și loialitatea arătate și, totodată, ne reafirmăm hotărârea de a depune toate eforturile pentru a confirma așteptările publicului nostru!"

"Prezint, și pe această cale, scuze pentru limbajul folosit în cadrul emisiunii "Rezumatele etapei Liga a 2-a". Țin să vă asigur că momentul respectiv a fost înregistrat și a apărut pe post dintr-o eroare de editare" - Dan Ştefanescu

„Dan rămâne un supercomentator”

Silviu Tudor Samuilă, jurnalist Telekom Sport, i-a luat apărarea lui Dan Ștefănescu, prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

VIDEO. Moment uluitor la DigiSport! Reacție vulgară pe post:

Dan Ștefănescu și-a cerut scuze

Într-un mesaj publicat pe digisport.ro, comentatorul le-a cerut scuze telespectatorilor pentru reacția vulgară avută pe post:

„Prezint, și pe această cale, scuze pentru limbajul folosit în cadrul emisiunii "Rezumatele etapei Liga a 2-a". Țin să vă asigur că momentul respectiv a fost înregistrat și a apărut pe post dintr-o eroare de editare” - Dan Ștefănescu

CITEȘTE ȘI:

Gabi Tamaș, primul interviu după operație: „Îi spuneam doctorului: «Taie-l, taie-l!»”

Război pe vulturul vișiniu » AFC Rapid, clubul din Liga a 4-a, mută în Comitetul Executiv împotriva echipei din Liga a 2-a

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
bazinga
bazinga  •  25 Septembrie 2020, 15:23
Postat de viorelpreda pe 25 Septembrie 2020, 14:33

Sapte ani de acasa nema.Mai stim una care zicea ceva de un microfon.

Chestia cu se f....""Doamna Prompter"".. eSCA...nu-i asa ?

viorelpreda
viorelpreda  •  25 Septembrie 2020, 14:33

Sapte ani de acasa nema.Mai stim una care zicea ceva de un microfon.

bazinga
bazinga  •  25 Septembrie 2020, 13:36

TARE ! PREA TARE ! ADEVARAT !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează