GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GAFĂ

VIDEO Mitică obscen! » Dragomir a derapat din nou în direct la TV: "De unde pi**a mă-sii să știi?"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 11:46

Dumitru Dragomir a ieșit în decor în direct la TV, folosind o expresie obscenă în timpul emisiunii de la TV Digi Sport. Fostul șef al LPF a repetat gafa din urmă cu câțiva ani de la GSP TV. 

Astăzi, Dragomir a încercat să explice cum a învățat să-și dea seama că anumiți copii talentați vor ajunge fotbaliști.

"De unde pi**a mă-sii să știi dinainte că un copil va ajunge fotbalist? Și mi s-a spus că în primul rând contează educația de acasă. Asta e cea mai importantă".

Moderatorul Viorel Grigoroiu a încercat să-i pună frână lui Mitică: "Domnu' Dragomir, vă rog!", dar era prea târziu. :)

Dragomir a recidivat în direct la TV după episodul din 2010, din timpul emisiunii Recursul Etapei de la GSP TV, prezentată de Ovidiu Ioanițoaia.

Atunci, Dragomir nu a crezut că se află în direct și, în momentul când a fost avertizat că a început emisiunea, "Corleone" a oferit o reacție șocantă: "Dacă suntem în direct, mi se rupe p**a!".

VIDEO cu momentul din 2010

Citește și:

Ofertă uriașă pentru Ianis Hagi » Dumitru Dragomir îl dă de gol pe "Rege": "Aseară am participat la discuție, a fost și impresarul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
lionforever
lionforever  •  05 Ianuarie 2019, 20:58

Asta va place bai ziaristule sa o luati la cioc ca numai subiecte de-astea dati performanta sportivilor si a echipelor românești nu este promovată deloc in aceasta fituica. Azi s-a jucat un meci important in cupa ehf intre câștigătoare a competiției csm craiova si o echipa din danemarca dar voi băgați subiecte cu derapajele unui comunist cu înjurăturile lui ribery si inventati subiecte cu costea, de joasă speță si fara valoare sunteți!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Ianuarie 2019, 21:00

gsp - cloaca virtuala une aflii toate injuraturile zilei.

nea_mitica_balamuc
nea_mitica_balamuc  •  05 Ianuarie 2019, 20:48
Postat de menuts pe 05 Ianuarie 2019, 20:32

Asa da stire,multumim frumos

Cu plăcere !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează