GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  RUPTURĂ

OFICIAL Răsturnare de situație: Vlad Enăchescu a plecat de la Pro TV după două săptămâni! Care a fost motivul

Vlad Enăchescu, 45 de ani
Vlad Enăchescu, 45 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 13:17 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 13:30

Colaborarea dintre Vlad Enăchescu și PRO TV a luat oficial sfârșit, la doar două săptămâni după ce fostul șef de la Telekom Sport sau TVR a fost numit ca „Head of Sports” în trustul Pro. 

Vlad Enăchescu, 45 de ani, trebuia să coordoneze activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema. Anunțul fusese făcut oficial la mijlocul lunii noiembrie. Acum, printr-un mail, canalul Pro anunță despărțirea de Enăchescu: 

Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare. 

Ion Țiriac a pierdut la CEDO procesul împotriva României » Ce spera să obțină

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  03 Decembrie 2021, 12:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coco1987
coco1987  •  02 Decembrie 2021, 23:12

Deci am fi avut sansa, cu totii, sa nu mai fim chinuiti de Mironică si sa aiba si Protv-ul in sfarsit, dupa plecarea lui Mocanu si a lui Draghici, un comentator bun prin prisma venirii lui Vlad Enachescu. Din pacate insa, Pro-tv se pare ca nu isi doreste asta...

zizu
zizu  •  02 Decembrie 2021, 19:59
Postat de comunist pe 02 Decembrie 2021, 14:58

E greu sa nu ironizezi o echipa ca Dinamo in ziua de azi, fara suparare dar e de cascadorii rasului acest club de vreo 2-3 ani.

Deci din tot ce am scris ,tu ai remarcat că doar ironizarea lui dinamo e adevărata problemă la acest post? ???? E jale atunci! Faptul că .....de multe ori corinuța și vadim,nu sunt în stare să citească corect ce e scris pe promter,fiind preocupați doar de ....a nu pierde vreo osana la adresa fcsb,nu e nimic? Îmi aduc aminte de atunci când în loc de boniawski,a spus cum că wosniacki va ve veni să lupte într o gală ?jalnici sunteți

Vezi toate comentariile (14)
Comentează