GSP SPECIAL  »  MIHAI NESU  »  RECUPERARE

Mihai Neşu a primit o vizită emoţionantă în SUA: Mertens, fostul coleg de la Utrecht » "My best day in California"

Mertens
(stînga) îl
asistă pe
Neșu la
exercițiile
de forță +1   FOTO
Mertens (stînga) îl asistă pe Neșu la exercițiile de forță

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 21:13

Românul urmăreşte de peste Ocean, unde urmează un program de recuperare, meciurile de la Euro: "Fără cuvinte", a postat Neşu pe twitter alăturînd fotografia scăriţei lui Pirlo de la penaltyurile cu Anglia din "sferturi"


Ignorînd diferenţa de fus orar, Mihai nu poate să stea departe de fotbal: chiar şi din SUA e conectat permanent la Campionatul European şi şi-a declarat admiraţia pentru creierul Italiei la turneu, juventinul Pirlo. Cea mai mare surpriză pentru român a fost însă vizita pe care i-a făcut-o belgianul Dries Mertens, coleg cu Neşu pentru doi ani la FC Utrecht.

Prietenie şi recuperare
"Cea mai bună zi a mea în California. Dries Mertens a venit să mă viziteze. Asta m-a bucurat foarte mult!", a postat Mihai pe twitter, entuziasmat că jucătorul lui PSV Eindhoven nu a uitat de el. Belgianul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns lui Neşu: "Mulţumesc, Mihai, pentru o zi excelentă. A fost foarte distractiv."

Mertens a fost prezent şi la începutul anului la Gala Fundaţiei Mihai Neşu, promiţînd şi atunci că îl va sprijini totdeauna pe român în acţiunile sale. În California, Mihai urmează acum exerciţii de recuperare, menite să accelereze refacerea muşchilor şi a conexiunilor neurologice.

54 de zile au trecut de cînd Neşu urmează în California (SUA) programul de recuperare

415 zile în afara gazonului au trecut pentru Bichon de la accidentarea suferită la antrenament pe 10 mai 2011

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  28 Iunie 2012, 03:20

Multa sanatate, Mihai!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează