GSP SPECIAL  »  MOSTENIREA GSP  »  MOŞTENIREA GAZETEI

Mărcile trec, oamenii rămîn

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

În 83 de ani de existenţă, Gazeta a strîns amintiri cu marii sportivi ai României. Redacţia a decis să deschidă arhivele sale şi să ofere cititorilor imagini inedite, emoţionante sau poznaşe. Vă invităm să privim împreună, zi de zi, fotografii unice, adevărate comori care alcătuiesc moştenirea Gazetei Sporturilor, împărţită azi cu dumneavoastră, publicul nostru.

Tînărul rebel de 22 de ani, care pozează în arşiţa sud-americană pe capota unui Studebaker Lark, a devenit azi unul dintre cei mai sobri oameni de fotbal din România. În iunie 1970, cînd a fost realizată fotografia, Cornel Dinu era om de bază al echipei naţionale, participantă la Campionatul Mondial din Mexic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  14 Iulie 2008, 14:22

pentru toti carcotasi atotstiutori :MEXICUL are teritoriu si in america de nord si in america centrala iar poza putea foarte bine sa fie facuta in america de sud..nu specifica nicaieri ca este facuta in Mexic !!!!!!!!

 •  14 Mai 2008, 14:25

mai ce de t.i.m.p.i.t.i mai sunteti breee mexicul e in America centrala (b)o.i.l.o.r

 •  30 Aprilie 2008, 11:10

in america de sud e mexicul aa? :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează