GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Pariuri Arsenal - Leicester » Pontul tipsterilor GSP + analiză detaliată

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 11:43 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 14:36

Arsenal - Leicester întâlnirea dintre ocupantele locurilor 7, respectiv 3 în Premier League, este programată azi, de la ora 22:15. În tur, Leicester s-a impus cu scorul de 2-0. 

În privința meciurilor directe de pe terenul lui Arsenal, statistica e net favorabilă gazdelor, care au câștigat ultimele 12 partide. 

Vardy, lider în clasamentul golgeterilor la 33 de ani

De la reluarea Premier League și până la partida cu Crystal Palace, din ultima etapă, Jamie Vardy nu reușise să înscrie. Ajuns la 99 de goluri în campionat, atacantul lui Leicester traversa un blocaj psihologic persistent, apărut în fața bornei cu numărul 100. Cu ceva noroc, lucrurile s-au rezolvat de la sine. 

În ultimele etape, Vardy nu mai era același atacant percutant și inspirat, părând pripit și temător în fața apărărilor adverse. La fel a fost și sâmbătă, contra lui Palace, în cea mai mare parte a disputei și, cel mai probabil, nu ar fi marcat nici de data aceasta dacă soarta nu i-ar fi surâs. 

Dar, în minutul 77, o greșeală defensivă a echipei lui Roy Hodgson l-a lăsat pe vârful lui Leicester singur în fața porții goale. A fost primul gol din ultimele 4 luni.

Pentru jucătorul care debuta în prima divizie engleză la aproape 28 de ani, realizarea este imensă. Ajuns la 33 de ani, Vardy are acum șansa de a deveni golgeterul sezonului. Contra lui Palace a mai lovit o dată, pe final, și a ajuns la 21 de reușite, fiind lider în topul marcatorilor. 

Aubameyang e la două goluri de Vardy

Aubameyang a reușit să marcheze doar în una dintre ultimele 6 etape de campionat. Gabonezul, ajuns și el la 31 de ani, a marcat o ”dublă” contra lui Norwich, codașa clasamentului, în penultima etapă. Dar, în topul golgeterilor din Premier League, ecartul față de Vardy e de 2 goluri. 

La Arsenal, finalul de sezon va fi interesant de urmărit prin prisma schimbărilor aduse de antrenorul echipei, Arteta. ”Tunarii”, obișnuiți să joace în 4-2-3-1, au revenit din pauza cauzată de epidemia de coronavirus într-o formulă nouă, 4-3-3, care s-a transformat în 3-4-3 în ultimele două etape. 

Dacă aceste modificări vor fi benefice pentru Aubameyang sau nu, rămâne de văzut. Dar este cert că Arsenal are o dinamică foarte bună în prezent, cu 3 victorii în ultimele 3 etape, inclusiv cea obținută în ultima rundă contra lui Wolves, vecina de clasament, de care s-a apropiat la 3 puncte.

Pont pentru pariuri: 1X și peste 1.5 goluri, cota 1.75 la Betfair

Citește mai multe știri despre pariuri:

FCSB e penultima în Liga 1 în clasamentul golurilor marcate în ultimele 30 de minute

Pariuri speciale: Gabriela Firea și Donald Trump, în cădere liberă la bursa pariurilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează