GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Aston Villa - Manchester United: pontul tipsterilor GSP și avancronica partidei

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 15:40 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 16:14

Aston Villa a mai ”ciupit” câte un egal, din când în când, celor de la Manchester United, dar ultima victorie datează tocmai din anul 2009. Dată fiind situația din clasament și evoluțiile din ultima vreme, Villa va trebui să fie la parametri gigantici diseară pentru a spera din nou la toate cele trei puncte. 

În ultima rundă, contra lui Liverpool, formația din Birmingham s-a descurcat lamentabil. ”Cormoranii” au fost cât se poate de blazați și, chiar și așa, au reușit o posesie de 78% și o victorie cu 2-0 fără prea multe emoții. 

Aflată pe poziția a 18-a în clasament, Villa era obligată să riște, să forțeze, însă s-a mulțumit doar să contraatace în cel mai fad mod imaginabil.

E adevărat, totuși, faptul că elevii lui Dean Smith au făcut pressing. Dar, cu o apărare extrem de visătoare în momentele importante și cu un atac foarte puțin potent, era greu ca minunea să se producă de la sine, chiar dacă Liverpool, deja campioană, nu a arătat nici ea mai bine. 

Cu doar 2 puncte câștigate în ultimele 9 etape, perioadă în care a marcat 6 goluri, Aston Villa plutește în ape extrem de tulburi pe final de sezon. Jucătorii săi pomenesc despre cele ”cinci finale” rămase de jucat, dar realitatea e că determinarea se regăsește doar la nivel declarativ, nu și pe gazon. 

De partea cealaltă, Manchester United s-a apropiat la doar 4 puncte de Leicester și, având un meci mai puțin disputat, speră să facă rocada până la finalul sezonului, urcând pe loc de Liga Campionilor. 

Revenită cu mare poftă de fotbal după pauză, United a reușit un egal și trei victorii în campionat, marcând 12 goluri în 4 runde.

Pont pentru pariuri: Peste 1.5 goluri și peste 7.5 cornere, cota 1.42 la Betfair

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează