GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LA LIGA

Barcelona - Atletico Madrid: catalanii riscă să iasă din lupta pentru titlu. Ce aș paria diseară

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 09:32 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 11:50

Barcelona - Atletico Madrid, derby-ul etapei cu numărul 33 din La Liga, se joacă azi, de la ora 23:00. Dacă nu va reuși să câștige, echipa gazdă își poate compromite serios șansele la titlu, fiind în acest moment la 2 puncte în urma liderului Real Madrid. 

În tur, catalanii s-au impus cu scorul de 1-0 pe Estadio Wanda Metropolitano printr-un gol marcat de Messi, în minutul 86. Statistica meciurilor directe disputate pe Camp Nou e net favorabilă Barcelonei, care a adunat 13 victorii și 6 remize în ultimele 19 confruntări. 

Prea multe probleme la Barcelona

Aflată la cel mai slab sezon din ultimii 13 ani (detalii aici), Barcelona nu e ieșită din cărți în lupta pentru titlu, însă prestațiile sale sunt departe de ceea ce așteaptă suporterii. De-a lungul acestei ediții, catalanii au avut numeroase frământări, atât în relația dintre conducerea clubului și jucători, cât și în raport cu banca tehnică. 

Dar nici jucătorii nu se înțeleg între ei. Ter Stegen, Rakitic sau Griezmann sunt doar câteva dintre ”cazurile” și motivele de discordie, iar Setien, criticat de Luis Suarez după egalul din ultima etapă, 2-2 la Vigo, se îndreaptă vertiginos spre demitere, urmând să aibă și el soarta celorlalți antrenori renegați de catalani în ultimii ani. 

Atletico, avantajată de programul încărcat

De partea cealaltă, Atletico Madrid a rămas exact aceeași trupă incapabilă să trezească emoții pozitive fanilor neutri. Aflată în ape tulburi o lungă perioadă din acest sezon, echipa lui Simeone a urcat vertiginos în clasament după reluarea campionatului, profitând de faptul că echipele mici pe care le-a întâlnit între timp nu au putut ține ritmul cu meciuri din trei în trei zile. 

Dacă Simeone, care oricum era un adept al rotațiilor în primul 11, și-a menajat fotbaliștii atunci când a fost cazul, echipele mici nu au beneficiat de acest lux. Evident, și Barcelona e în aceeași poziție privilegiată, dar buna organizare a lui Atletico și capacitatea lui Simeone de a stăpâni vestiarul, au făcut diferența. 

Pont pentru pariuri: Oaspeții marchează, cota 1.55

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează