GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Barcelona - Sevilla » Cota perfectă pentru o ploaie de goluri pe Camp Nou

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 14:18 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 16:16

Barcelona - Sevilla se joacă azi, de la 22:00, în derby-ul rundei a 5-a din La Liga. Cele două vecine de clasament au un început excelent de sezon și promit un meci spectaculos pe Camp Nou.

Barcelona are un start lansat cu Ronald Koeman pe bancă! Messi și compania au marcat de șapte ori în primele două etape și n-au primit niciun gol. Victorii cu Villarreal (4-0) și Celta Vigo (3-0), iar acum vine pe Camp Nou Sevilla, formație care a tot plecat cu un sac de goluri după vizitele de la Barcelona din ultima perioadă.

Sevilla a început la fel de bine sezonul și are șase puncte strânse după primele două etape din La Liga. Echipa lui Lopetegui s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Cadiz și a câștigat la limită, acasă, cu Levante, scor 1-0. Înainte de startul noii stagiuni, Sevilla a pierdut Supercupa Europei în fața lui Bayern Munchen, 2-1, după un duel decis în prelungiri.

BARCELONA - SEVILLA | GOLURI MULTE ÎN DUELURI DIRECTE

În ultimele opt confruntări directe, disputate pe Camp Nou, s-au marcat minimum trei goluri, iar Barcelona a câștigat de fiecare dată în fața celor de la Sevilla. În sezonul trecut, catalanii au bătut-o cu 4-0 pe Sevilla, acasă, iar meciul retur s-a încheiat exact așa cum a și început, 0-0.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,58 la Fortuna

Citește și alte PONTURI de azi:

Lazio - Inter » Sperietoarea Inter vine în forță pe Olimpico! Un pont ideal pentru a profita de forma de moment

Aston Villa - Liverpool: Absența lui Mane ridică mult cota pentru victoria ”cormoranilor”! Klopp vrea 4 din 4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează