GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Ponturile zilei » 3 cote pe care le poți încerca vineri pe un meci din Belarus

Trei ponturi din Belarus oferite de tipsterii GSP.ro
Trei ponturi din Belarus oferite de tipsterii GSP.ro

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 15:02

PONTURILE ZILEI. Tipsterii GSP.ro au ales mai multe selecții din Vysshaya Liga, pentru că Belarus e singura țară europeană care continuă să joace fotbal în vremuri de pandemie.

Deși neliniștitoare abordarea autorităților din Belarus, pariorii se numără printre puținii care pot profita de această hotărâre: tipsterii noștri vin în fiecare etapă cu mai multe cote pe care le puteți încerca în această perioadă. 

3 cote pentru duelul dintre Dinamo Minsk și Zhodino

  • Dacă oaspeții au început perfect sezonul, cu 2 victorii și fără gol primit, cei de la Dinamo Minsk nu pot spune același lucru, după înfrângerile cu FC Minsk (2-3) și Rukh Brest (0-1). Chiar și cu acest debut pentru cele două echipe, un succes al oaspeților înregistrează o cotă mare, care variază între 3.30 și 3.50. Mai mult, Zhodino s-a impus în ultima confruntare disputată la Minsk, 0-3, anul trecut. 
     
  • O șansă dublă ar aduce mai mult confort psihic, ca de fiecare dată, pe lângă avantajul logic pe care îl presupune, și e încurajată și de ultimele 3 confruntări directe. Zhodino s-a impus în 2019, categoric, de fiecare dată, cu 3-0, respectiv 4-0. O cotă la selecția ”x2” ar putea ajunge și la 1.75 în cazul partidei de vineri. 
     
  •  Un răspuns al gazdelor - în urma celor două etape fără puncte - e un scenariu probabil în viziunea bookmakerilor, care oferă de două ori miza pentru o victorie a celor de la Dinamo Minsk (2.10) și o cotă de 1.28, utilă pentru un bilet cu mai multe evenimente(încă mai există evenimente destule în ofertele caselor de pariuri) în cazul în care gazdele se impun sau rezultatul se termină la egalitate. Dacă inspirația îți dictează o astfel de selecție, te poate convinge și faptul că Zhodino a câștigat o singură dată la Minsk în ultimii 7 ani.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE PARIURI SPORTIVE

Povestea lui Joseph Jagger, omul care a băgat spaima în cazinourile din Monte Carlo

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează