GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SERIE A

Cagliari - Lazio: O nouă etapă, un nou duel între români: Marin versus Radu! Şi un pariu interesant din Serie A

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 13:20 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:57

Cagliari - Lazio se joacă azi, de la 19:00, în etapa a 2-a din Serie A. Dacă trupa lui Răzvan Marin a debutat deja în noul sezon, Lazio se află în fața primului joc din actuala stagiune.

Răzvan Marin l-a întâlnit, în prima etapă, pe Vlad Chiricheș, în Sassuolo - Cagliari 1-1, iar acum va da peste Ștefan Radu, fotbalist care poate doborî un record impresionant la Lazio. Radu are deja 379 de meciuri pentru ”biancocelesti”, iar în acest sezon ar putea deveni fotbalistul cu cele mai multe apariții din istoria lui Lazio. Giuseppe Favalli (401 meciuri) e fotbalistul care a îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul lazialilor.

Răzvan Marin și Ștefan Radu sunt anunțați titulari în echipele de start propuse de Cagliari și Lazio. În sezonul trecut, Lazio a câștigat ambele confruntări cu Cagliari. Echipa din capitala Italiei s-a impus de fiecare dată cu 2-1, iar casele de pariuri o dau favorită și în deplasarea de azi.

Cagliari nu se va putea baza pe Ceppitelli, Cerri, Ciocci și Pereiro, în timp ce Simone Inzaghi nu-i va avea la dispoziție pe Luiz Felipe și Lulic, accidentați, și noul transfer Vedat Muriqi, aflat în carantină.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Fortuna

Citește și alte știri despre Serie A:

Ce transfer a reușit Cagliari! Un fundaș renumit vine să joace alături de Răzvan Marin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează