GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ce situație în Turcia! Ar putea fi ultima etapă, iar primele clasate joacă între ele, iar Galata, cu Beșiktaș!

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 12:58

Superliga turcă: Galatasaray și Beșiktaș se luptă azi, în meci direct, pentru locurile de cupe europene. Galata speră chiar să profite de faptul că cele două formații care o devansează, Trabzon și Bașakșehir, se întâlnesc în meci direct. 

Situația e delicată în campionatul Turciei! Cu o posibilitate reală de a se întrerupe, la fel cum s-a întâmplat în majoritatea țărilor, competiția propune, în ceea ce ar putea fi ultima etapă, două derby-uri. Galatasaray și Beșiktaș se întâlnesc în meci direct, formația gazdă fiind aflată la 3 puncte de primul loc. Dar și primele două clasate, Trabzon și Bașakșehir, se vor înfrunta tot azi, pe terenul primeia. 

Scenariile posibile

Coronavirusul a ajuns ceva mai târziu în Turcia, motiv pentru care campionatul de aici trece abia acum prin etapele deja traversate de celelalte țări. Cel mai probabil, lucrurile vor evolua asemănător, iar competiția va fi suspendată în curând. Dacă se va întâmpla așa, atunci există două posibilități. Superliga fie va relua actualul sezon la un moment dat, fie îl va abandona.  

Ce situație în Turcia! Ar putea fi ultima etapă, iar primele clasate joacă între ele, iar Galata, cu Beșiktaș!


Exact ca peste tot în lume, rămâne de văzut ce se va decide dacă sezonul va fi abandonat. E posibil ca actualul clasament să fie cel final sau să nu se ia deloc în considerare, ștergându-se tot cu buretele. Dacă va fi reluat, atunci lupta la titlu și cea pentru cupele europene va fi foarte atractivă. 

Cu excepția situației în care nu se va mai relua și se vor anula toate rezultatele, celelalte variante fac din etapa de azi una foarte importantă. Departajarea finală în clasament, în cazul egalității de puncte, se face prin meciurile directe, iar Galata stă prost în întâlnirile cu Trabzon și Bașakșehir. În tur a remizat cu prima și a pierdut cu cea de-a doua. Dar, dacă ediția de campionat nu mai ajunge la final, atunci e posibil ca departajarea să se facă la golaveraj, acolo unde Galatasaray ar putea să depășească Bașakșehir dacă câștigă azi derby-ul cu Beșiktaș, iar Trabzon se impune și ea.   

Pont: Victorie Galatasaray, cota 2.25. Galata vine după 7 victorii consecutive pe teren propriu, în vreme ce Beșiktaș a pierdut 6 dintre ultimele 8 deplasări în toate competițiile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează