GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Cele mai tari pariuri speciale care merg încercate la CFR Cluj - Dinamo Zagreb + o cotă „nebună” de 26.00

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 14:50 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 15:40

Atât CFR, cât și Dinamo Zagreb, au jucat câte două meciuri în noul sezon, iar în fiecare dintre acestea au avut câte minimum 5 cornere. Cota oferită de Superbet pentru un total de cel puțin 9 cornere în partida din această seară e de 1.60. 

Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a declarat la conferința de presă de dinaintea întâlnirii că elevii săi nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică deoarece nu a fost timp suficient pentru cantonamente, iar această declarație are un corespondent nu doar în evoluțiile modeste din primele două partide ale sezonului, ci și în numărul mare de cartonașe galbene primite, câte 4 pe meci. 

De partea cealaltă, Dinamo Zagreb a primit câte două cartonașe galbene în disputele cu Lokomotiva Zagreb și Istra. Betano oferă o cotă de 1.67 pentru ca CFR să primească minimum 3 cartonașe, indiferent de culoarea acestora. 

Tot la Betano se poate paria pe faulturi. Pentru cel puțin 32, cota este 1.75. 

Formația croată este privită ca favorită la bursa pariurilor, iar agenția Fortuna propune o cotă de 1.90 pentru ca tabela de marcaj să arate scorul de 0-1 în orice moment al întâlnirii. 

De asemenea, tot aici se poate paria pentru o cotă de 3.70 că oaspeții se impun fără să primească gol. În cele două jocuri din noul sezon, Dinamo Zagreb a marcat de 7 ori și nu a încasat niciun gol. 

O cotă ”nebună”, 26.00, vine de la Betfair. Agenția britanică ne propune să pariem că fiecare echipă are minimum 3 cornere în ambele reprize. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează