GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Dinamo Zagreb: Pariul de cotă 1,75 ales de tipsterii GSP

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 14:25 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 15:03

CFR Cluj - Dinamo Zagreb, partidă din turul doi al calificărilor pentru grupele Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:00. Dacă vor fi eliminați de croați, clujenii vor merge în turul 3 preliminar din Europa League. 

Conform datelor statistice, cotelor de la pariuri și declarațiilor lui Dan Petrescu, Dinamo Zagreb e favorită:  ”Echipa nu e pregătită, nici nu are cum, fără cantonament, fără pregătire, toți jucătorii suferă. Acest duel vine mult prea repede. Dinamo Zagreb are cel puțin 90 la sută șanse”. 

Dinamo Zagreb, de 5 ori în grupele Ligii

Campioana Croației a fost prezentă de cinci ori în grupele Ligii Campionilor în ultimii 9 ani, iar în urmă cu două sezoane a ajuns în optimile de finală din Europa League. Formația din Zagreb a întâlnit în această perioadă echipe puternice precum Real Madrid, Juventus, PSG, Bayern Munchen, Manchester City, Ajax, Lyon, Arsenal sau Sevilla. Chiar dacă rezultatele au fost extrem de modeste, experiența europeană la cel mai înalt nivel este superioară celor de la CFR. 

În competiția internă, cei de la Dinamo Zagreb reprezintă o forță de nezdruncinat. Aceștia au câștigat titlul intern în 14 din ultimele 15 sezoane și 8 Cupe ale Croației în același interval. 

În ultimii 13 ani, cei de la Dinamo au vândut jucători pe sume consistente în Vest. Printre aceștia, Eduardo (la Arsenal, 13.5 milioane euro), Ćorluka (Manchester City, 13 mil.), Luka Modrić (Tottenham Hotspur, 21 mil.), Lovren (Lyon, 8 mil.), Mandžukić (Wolfsburg, 7 mil), Mateo Kovačić (Inter, 11 mil).

Dan Petrescu anunță că nu crede în calificare

Antrenorul clujenilor s-a lamentat din nou înaintea disputei, anunțând că adversarii au cel puțin 90% șanse de calificare: ”Fotbalul croat e în fața României cu 22 de ani. Hai să fim serioși! La orice nivel, națională, echipe de cluburi. Uitați-vă pe ce bani vând ei!”, a spus Petrescu la conferința de presă. 

Însă acest discurs a mai fost folosit în nenumărate alte ocazii, inclusiv înaintea meciului din Malta, cu Floriana. CFR a câștigat atunci cu 2-0 dar, într-adevăr, a jucat modest. Tot modest a evoluat și la Clinceni, în prima etapă din noul sezon, câștigată cu 2-1. 

De partea cealaltă, croații se arată încrezători în accederea în turul următor al preliminariilor Ligii, iar rezultatele din startul noului sezon sunt de partea lor. Dinamo Zagreb a jucat două partide până acum, ambele în campionat, și s-a impus cu 6-0 în fața celor de la Lokomotiva Zagreb, ocupanta locului secund în ediția trecută, și cu 1-0 în deplasarea de la Istra. 

Pont: Dinamo Zagreb se califică, cota 1.75 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează