GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BARAJ LIGA 1

Chindia - CS Mioveni: Pancu nu dă nicio șansă oaspeților!

Chindia - CS Mioveni: Pancu nu dă nicio șansă oaspeților!
Chindia - CS Mioveni: Pancu nu dă nicio șansă oaspeților!

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 12:57 / Actualizat duminica, 09 august 2020 13:52

Chindia Târgoviște - CS Mioveni, meciul tur al barajului pentru Liga 1, este programat azi, la ora 20:30. Returul urmează să se dispute peste trei zile, miercuri, 12 august, la Mioveni, la ora 18:30. 

Chindia era ca și retrogradată la finalul playoff-ului, nemaiavând șanse matematice să se salveze. Însă decizia pe care FRF și LPF au luat-o, aceea de a mări numărul de echipe din primul eșalon de la 14 la 16, a făcut ca târgoviștenii să mai primească o șansă. Astfel, codașa clasamentului merge la baraj, acolo unde o întâlnește pe CS Mioveni, ocupanta poziției a treia în eșalonul secund. 

Cei de la CS Mioveni au fost foarte aproape să obțină promovarea directă în Liga 1. În ultima etapă au jucat pe teren propriu cu Petrolul, echipă ieșită din calculele promovării, și aveau nevoie de victorie pentru a se clasa pe unul din primele două locuri. Au pierdut, însă, cu 1-2 și erau cât pe ce să piardă și locul de baraj. Norocul lor a fost că Rapidul a reușit să o egaleze pe Turris în minutul 96, rezultat care a trimis formația lui Erik Lincar pe locul 4. 

Clasament final play-off Liga 2:

Daniel Pancu, președintele Rapidului, a vorbit despre barajul pe care CS Mioveni urmează să îl dispute contra Chindiei și a subliniat faptul că, până acum, echipele care au avut câștig de cauză în această dispută au fost cele de Liga 1. Pancu, cunoscător al nivelului ligii a doua și al celor de la Mioveni, nu le-a acordat acestora nicio șansă la promovare. 

Pont: 1, cota 1.80 la Betano

Click AICI pentru alte știri de pariuri sportive!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează