GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Craiova, favorită la casele de pariuri pentru câștigarea Ligii 1! Ce cotă are acum Dinamo să retrogradeze

Liga 1 se îndreaptă spre finalul ediției, iar calculele privind câștigătoarea campionatului și echipele care vor retrograda sunt în prim-plan.
Liga 1 se îndreaptă spre finalul ediției, iar calculele privind câștigătoarea campionatului și echipele care vor retrograda sunt în prim-plan.

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 16:09 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 16:36

Liga 1 se îndreaptă spre finalul ediției, iar calculele privind câștigătoarea campionatului și echipele care vor retrograda sunt în prim-plan. Conform cotațiilor de la casele de pariuri, Craiova e momentan favorită să cucerească titlul, în vreme ce Chindia Târgoviște e principala candidată la retrogradare. 

Înaintea ultimei partide din etapa cu numărul 7 din playoff, cea dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, bookmakerii de la Fortuna oferă o cotă de 1.75 pentru ca titlul să ajungă în Bănie. Cei care pariază pe clujeni au o cotă mai mare, 2.10. 

  1. Universitatea Craiova - cota 1.75
  2. CFR Cluj - cota 2.10

La retrogradare, calculele sunt mai complicate, deoarece nu toate echipele au același număr de jocuri. Ultima clasată, Chindia Târgoviște, a disputat doar 7 meciuri în playout, azi urmând să mai bifeze unul, pe terenul lui Sepsi. În afara Chindiei (cota 1.12 la retrogradare), Poli Iași (cota 1.55) și Dinamo (cota 2.10) sunt și ele candidate cu șanse mari pentru a părăsi Liga 1 (inclusiv după meciurile de baraj).

  1. Chindia - cota 1.12
  2. Poli Iași - cota 1.55
  3. Dinamo - cota 2.10
  4. Clinceni - cota 2.25
  5. Hermannstadt - cota 5.00
  6. Voluntari - cota 10.00

Citește mai multe știri despre pariuri:

Pariuri speciale: Gabriela Firea și Donald Trump, în cădere liberă la bursa pariurilor

Protestele violente din SUA scad cota lui Trump la pariuri, în cursa pentru Casa Albă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează