GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  DINAMO - FCSB

Pariuri Dinamo - FCSB: „Câinii” au doar două înfrângeri în ultimele 18 derby-uri cu FCSB!

Cupa României: Dinamo - FCSB, partida tur din semifinalele Cupei României, se joacă azi, începând de la ora 20:00
Cupa României: Dinamo - FCSB, partida tur din semifinalele Cupei României, se joacă azi, începând de la ora 20:00

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 09:45 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 10:57

Cupa României: Dinamo - FCSB, partida tur din semifinalele Cupei României, se joacă azi, începând de la ora 20:00. În acest sezon, cele două formații s-au întâlnit în campionat de două ori, ”câinii” reușind să remizeze în deplasare, scor 1-1, și să câștige acasă, scor 2-1. 

Chiar dacă, de ani buni, Dinamo e în umbra marii rivale din punct de vedere al clasării din campionat, meciurile directe i-au oferit posibilitatea de a-și reface orgoliul rănit. 

Dinamo, excelentă în meciurile cu FCSB

În 14 dintre ultimele 15 derby-uri s-au înregistrat goluri în ambele porți, în ultimele 17 Dinamo s-a impus de 6 ori și a remizat de 9 ori, iar în ultimele 18 confruntări, singurele victorii la mai mult de 1 gol diferență le-au aparținut tot ”câinilor”, care s-au impus de trei ori cu 3-1 și o dată cu 4-1. 

Dinamo a revenit din pauza forțată cu o înfrângere, 1-3 pe teren propriu cu Sepsi, într-o întâlnire în care a evoluat în superioritate numerică încă din minutul 38. Totuși, prestația ”alb-roșiilor” are și circumstanțe atenuante. Aceștia au reluat competiția mai târziu, în momentul în care adversarul avea deja două meciuri disputate. 

Florinel Coman, în lot pentru partida de Cupă

De partea cealaltă, FCSB a obținut un singur punct de la reluarea campionatului. A pierdut cu CFR Cluj, 0-1 în deplasare, și a remizat pe teren propriu cu Mediaș, 2-2, rezultate care au dus echipa lui Vintilă pe locul 3, la 9 puncte de liderul Ligii 1. 

Față de întâlnirea de sâmbătă cu Gaz Metan, FCSB îl are de data aceasta în lot pe Florinel Coman, însă l-a pierdut pe Tănase, suspendat. 

Pont pentru pariuri: X2 și 2+, cota 1.60 la Superbet

Citește mai multe știri despre pariuri:

Toate cele 5 ponturi oferite ieri în pagina de pronosticuri GSP au fost corecte!

Pariuri speciale: Gabriela Firea și Donald Trump, în cădere liberă la bursa pariurilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  25 Iunie 2020, 22:55

Ce originala esti maryana

2899411866757602
Maryana Eu  •  25 Iunie 2020, 19:42

Derby in Romania este doar intre CS Dinamo si CSA Steaua, indiferent de sportul unde se intalnesc. Sa lasam societatile comerciale ale lui Negoita, Badea, Becali ....

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Iunie 2020, 17:16

TOTDEAUNA CAINE~ ***.ALE, ALEE! AZI VA RUPEM FAȘUL IAR!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează