GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  DINAMO - SEPSI

Pariuri Dinamo - Sepsi » Pontul tipsterilor GSP pentru un duel vital pentru „câini”

Dinamo - Sepsi, partida programată la ora 17:00, este prima pentru ”câini” de la reluarea campionatului
Dinamo - Sepsi, partida programată la ora 17:00, este prima pentru ”câini” de la reluarea campionatului

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2020 11:48 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 11:57

Dinamo - Sepsi, partida programată la ora 17:00, este prima pentru ”câini” de la reluarea campionatului. Bucureștenii au ratat primele două întâlniri, cu Hermannstadt și Chindia, deoarece magazionerul echipei a fost depistat depistat pozitiv la testarea pentru coronavirus, iar jucătorii au trebuit să stea în carantină. 

Formația pregătită acum de Adrian Mihalcea revine după îndelungata pauză având doar un meci amical disputat, cel cu Rapid (1-0). Situația ”alb-roșiilor” este dificilă pentru că urmează să întâlnească un adversar ce a început să își intre în ritm. Sepsi a jucat cu Hermannstaadt (1-1) și Voluntari (1-2). 

Dinamo este pe penultima poziție a clasamentului din playout dar, cu o victorie, ar egala adversarul de azi, aflat pe locul 2. 

Statistica ne arată faptul că, în ultimele 5 meciuri directe dintre Dinamo și Sepsi, echipa care a organizat partida nu a reușit să câștige. Dinamo s-a impus de două ori din postura de formație vizitatoare, iar Sepsi, o dată. Celelalte două întâlniri s-au terminat la egalitate. 

Pont pentru pariuri: X2, cota 1.60 la Betfair

Citește mai multe știri despre pariuri:

Pariuri FCSB - Gaz Metan » Șchiopii cu răniții! Probleme uriașe pentru cele două formații

Spectacol în secțiunea de pariuri sportive de pe site! Două cote de peste trei în ultimele zile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  21 Iunie 2020, 13:52

Ponturi Tipsterilor profesonistilor!!! "x2" Dimamo va castiga astazi pentru ei pentru DDB sau pentru toti Dinamovisti care incearca din rasputeri sa salveze clubul care a facut istorie si a ajutat fff multi fotbalisti !!!!! Astra pilaf Botosaniul cum bate vantul Iar Gazul e in situatia care e Aveti grijă sa nu fie la fcsb x2!!!Ca e cam bulevard in aparare!!!!???????????? Otravitilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează