GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PLAY-OFF

Gaz Metan - Botoșani: toți ochii pe Dugandzic, senzația moldovenilor! Care e pontul meciului

Articol de - Publicat vineri, 26 iunie 2020 10:58 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 11:25

Gaz Metan - FC Botoșani, prima partidă din etapa cu numărul 5 din playoff, se joacă azi, de la ora 20:00. În sezornul regulat, ambele întâlniri directe s-au încheiat la egalitate, 1-1 la Botoșani și 0-0 la Mediaș. 

Statistica disputelor dintre cele două cluburi prevestește încă un meci cu puține goluri. Doar în două din ultimele 15 întâlniri din campionat s-au marcat mai mult de 2 goluri, iar cinci s-au încheiat cu scorul de 0-0. 

Toți ochii pe atacantul Botoșaniului, Dugandzic 

Croatul Marko Dugandzic, 25 de ani, venit în această iarnă la FC Botoșani este jucătorul care va atrage toate privirile în această partidă. Atacantul a fost adus gratis la începutul lui ianuarie și a reușit să marcheze 7 goluri în cele 7 etape în care a evoluat. Deja, pe adresa clubului au sosit mai multe oferte atât din țară, cât și din străinătate. 

De la reluarea campionatului, medieșenii au obținut două remize, ambele în deplasare, 0-0 cu Astra și 2-2 cu FCSB. De partea cealaltă, moldovenii nu au scos niciun punct din ultimele două etape, cedând cu CFR Cluj acasă, scor 0-2, și cu Craiova în deplasare, scor 1-2. 

Pont pentru pariuri: Gazdele marchează și nu pierd, cota 1.55 la Betano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează