GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Portugalia - Franța: De ce e bine să faci pariurile chiar înainte de meci! Trei PONTURI pentru super duelul de azi de la EURO

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 13:11 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 13:11

Portugalia - Franța se joacă azi, de la 22:00, în cel mai așteptat meci al ultimei etape din faza grupelor. Totuși, dramatismul ar putea dispărea, asta pentru că meciurile din Grupa E se vor juca mai devreme, de la ora 19:00, iar naționala lui CR7 ar putea fi calificată dacă rezultatele din grupa Spaniei o vor ajuta.

În acest moment, Portugalia ocupă poziția a 3-a în Grupa F, cu 3 puncte, și se află tot pe locul 3 în topul celor mai bune patru echipe clasate pe poziția a 3-a în grupele de la EURO. Astfel, dacă rezultatele meciurilor din Grupa E vor fi favorabile, Portugalia ar putea să rămâne în topul celor mai bune echipe de pe locul al 3-lea și să fie astfel calificată în optimi încă de dinaintea partidei cu Franța. În acest scenariu, rezultatul întâlnirii ar influența culoarul pe care vor intra echipele, nu și calificarea lor mai departe. Tocmai din acest motiv e mai bine ca pariorii să aștepte deznodământul din Grupa E și abia apoi să-și pună pariurile pe confruntările de la ora 22:00.

În cazul în care rezultatele din Grupa E n-o vor ajuta, atunci Portugalia are nevoie de cel puțin un punct pentru a merge în optimi. Franța e deja calificată, iar „cocoșii” vor să câștige grupa pentru a nu da peste Anglia în faza următoare. La un duel cu englezii, pe Wembley, va ajunge una dintre Germania și Portugalia, în funcție de scorurile de azi.

1-0a fost scorul cu care Portugalia s-a impus în fața Franței în finala de la EURO 2016

Dacă ultimele trei meciuri directe, incluzând aici și finala de la EURO 2016, au adus goluri puține, sunt șanse ca de această dată situația să se schimbe puțin. Atât Portugalia cât și Franța vin după meciuri nereușite în runda precedentă și vor vrea să-și refacă moralul înaintea startului din fazele eliminatorii.

Trei PONTURI cu cote mari pentru PORTUGALIA - FRANȚA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close