GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Klopp, ca Guardiola sau Mourinho. Scuze penibile pentru eliminarea din Champions League în contextul coronavirus

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 13:19

Mundo Deportivo îl citează pe Jurgen Klopp vorbind despre eliminarea lui Liverpool în fața lui Atletico Madrid și, așa cum s-a mai întâmplat în trecut și în cazul altor antrenori de top, precum Guardiola sau Mourinho, asumarea rezultatelor se dovedește o problemă inclusiv pentru antrenorul lui Liverpool. 

Jurgen Klopp spune că, înaintea returului de pe teren propriu cu Atletico Madrid, lucrurile erau în grafic. 

„De obicei, nu mă afectează lucrurile din jurul meu pentru că îmi construiesc bariere de jur-împrejur când pregătesc un meci. Dar, de data aceasta, a fost foarte dificil. Luni dimineața m-am trezit și am auzit știrile despre ceea ce se întâmplă în Madrid. Am aflat că școlile și universitățile se închid de miercuri, așa că a fost foarte ciudat să pregătesc jocul, sincer să fiu”.

  • Liverpool pierduse prima manșă cu 1-0, pe 18 februarie, în deplasarea de la Atletico Madrid. 
  • În returul despre care vorbește Klopp, disputat acasa, pe data de 11 martie, Liverpool a condus cu 1-0 după primele 90 de minute și întâlnirea a mers în prelungiri. 
  • Acolo, deși „cormoranii au avut” chiar 2-0 la un moment dat, spaniolii au reușit să obțină calificarea, impunându-se cu 3-2.

Iată cum arată bolidul de 9.5 milioane cumpărat în carantină de Cristiano Ronaldo. Mai multe detalii aici. 

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre Champions League:

Atalanta - Valencia, punctul zero al pandemiei COVID-19 în Italia: „Virusul s-a răspândit atunci în toate direcțiile”

De unde ar fi pornit pandemia COVID-19 în Spania și Italia: „Nu au existat controale. A fost teribil”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează