GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SERIE A

Pariuri Lazio - Sassuolo: se anunță multe goluri în duelul dintre Radu și Chiricheș

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 13:05 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 13:56

Pentru Lazio, faptul că cele două echipe care o flanchează în clasament, Juventus și Atalanta, au meci direct între ele chiar azi, ar trebui să fie o motivație suplimentară contra lui Sassuolo. Doar că moralul formației din Roma e greu de resuscitat după ce nu a luat niciun punct din ultimele două etape. 

Sassuolo, echipa la care activează Chiricheș, vine după trei victorii consecutive, cu Fiorentina, Lecce și Bologna. Statistica ne arată că, în ultimele 7 etape, în meciurile lui Sassuolo s-au marcat, de fiecare dată, câte cel puțin 3 goluri. 

Statistica indică goluri de ambele părți

În 7 din ultimele 8 au fost marcate minimum 3, iar istoricul confruntărilor directe cu Sassuolo e și el presărat cu multe goluri. 

În 7 din ultimele 8 au fost marcate minimum 3, iar istoricul confruntărilor directe cu Sassuolo e și el presărat cu multe goluri. 

Chiar dacă în privința lui Lazio, formația lui Ștefan Radu, accidentările și suspendările au făcut ca parcursul echipei din ultima vreme să fie oscilant, un lucru a rămas constant: golurile nu au lipsit nici în meciurile elevilor lui Simone Inzaghi. 

În 7 din ultimele 8 au fost marcate minimum 3, iar istoricul confruntărilor directe cu Sassuolo e și el presărat cu multe goluri. În 6 din ultimele 7 au fost câte cel puțin 3 reușite și, de asemenea, același raport e valabil și în privința golurilor marcate în ambele porți. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează și peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează