GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Leipzig joacă duminică împotriva echipei pe care a învins-o în tur cu 8-0

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:59

Duminică, de la ora 16:30, Leipzig va încerca să întrerupă seria rezultatelor consecutive de egalitate, trei la număr în acest moment, în deplasarea de la Mainz. În runda precedentă, Leipzig a remizat acasă, 1-1 cu Freiburg, bifând cel de-al cincilea egal din ultimele șapte etape. 

Mainz vine și ea după două remize, ultima fiind obținută în deplasarea de la Koln, acolo unde a fost condusă cu 2-0. 

E rândul lui Timo să marcheze?

Leipzig a picat până pe locul 4 și, în prezent, e la 7 puncte de liderul Bayern Munchen, ceea ce înseamnă că, dacă vrea să mai spere la titlu, atunci nu își mai poate permite pași greșiți. Însă un alt obiectiv are prioritate în acest moment: calificarea în Liga Campionilor! Leverkusen e la un singur punct în spatele său și, dată fiind forma acesteia, finalul de campionat se anunță a fi complicat. 

Leipzig nu a jucat rău în etapa precedentă dar a intrat mai greu în meci și, chiar dacă a dominat copios repriza secundă, nu a reușit mai mult de un egal, 1-1 cu Freiburg. Timo Werner, locul doi în clasamentul golgeterilor Bundesligii, nu a reușit să marcheze nici în weekendul trecut și rămâne cu o singură reușită în ultimele 8 etape. Cota pentru un gol al lui Timo Werner e 1.60 la Betano. 

O veste bună pentru antrenorul Nagelsmann e dată de revenirea lui Upamecano după perioada de suspendare. Totuși, Ampadu și Forsberg sunt incerți și, cel mai probabil, nu vor evolua în această etapă. 

Mainz a pierdut în tur cu 0-8

Mainz a fost condusă și dominată de Koln în prima repriză din runda precedentă, însă a intrat cu mai mult curaj după pauză, a presat și, cu ceva noroc, a reușit să obțină un rezultat de egalitate, 2-2. Golul revenirii, cel de 1-2, a fost înscris după o mare ratare a adversarilor, care, dacă ar fi făcut 3-0, ar fi câștigat, cel mai probabil, partida. 

Duminică, Mainz va putea conta din nou pe golgeterul său, Jean-Phillipe Mateta, care revine după o suspendare. Lipsește portarul titular, Robin Zentner, care va rata tot resul sezonului după accidentarea suferită în ultimul meci dinaintea opririi competiției. 

În tur, Leipzig a câștigat cu 8-0 disputa cu Mainz, însă în ultimele 8 deplasări pe terenul acesteia nu a reușit să câștige, primind de fiecare dată câte 3 goluri. 

Pont pentru pariuri: 2, cota 1.45 la Betano. 

Date statistice pentru Mainz - Leipzig

  • În tur, Leipzig a câștigat cu 8-0
  • În ultimele două directe disputate la Mainz, gazdele au o victorie (3-0) și o remiză (3-3)
  • Toate cele 7 întâlniri anterioare au bifat câte minimum 3 goluri
  • Cu 8 etape înaintea finalului de sezon, Leipzig a marcat la fel de multe goluri câte înscrisese în întreaga ediție anterioară (63)
  • Cel mai mare număr de goluri marcate de Leipzig într-un sezon a fost de 66 (2016/17)
  • Mainz e pe locul 15, la 9 puncte de retrogradarea directă, dar la doar 4 puncte de locul de baraj
  • Mainz a marcat mai multe goluri în deplasare (21), decât acasă (15)

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează