GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Pariuri Liverpool - Burnley: „cormoranii” sunt la 8 puncte de recordul lui City, 100 de puncte într-un sezon!

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 11:40 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 14:33

Liverpool - Burnley, meci contând pentru etapa cu numărul 35 din Premier League, se joacă azi, de la ora 17:00. Pentru ambele formații, obiectivele sezonului au fost atinse, ceea ce înseamnă că, punctual, partida are doar o miză relativă. 

Totuși, ”cormoranii” ar putea fi impulsionați de câteva obiective personale, dar și de speranța de a bate recordul lui Manchester City, care în sezonul 2017-2018 a adunat 100 de puncte.

Mai au nevoie de 9 puncte în 4 etape

Momentan, clubul de pe Anfield are 92 de puncte și trebuie să mai adune încă 9 în cele 4 etape rămase pentru a depăși performanța lui Manchester City. Dar, după succesul din ultima etapă, Jurgen Klopp a declarat că nu e interesat de recordul în cauză, ci doar de victorii și de felul în care elevii săi evoluează. 

Cele două abordări nu se exclud, însă Liverpool, care a câștigat deja titlul și a părăsit toate celelalte competiții în care a fost angrenată, ar trebui să stea în priză și să lupte din greu în rundele rămase. Va întâlni, în ordine, Burnley (a), Arsenal (d), Chelsea (a) și Newcastle (d). 

De la câștigarea campionatului, evoluțiile sale au fost destul de palide. Contra echipei lui Guardiola, Liverpool a capotat într-o manieră categorică, 0-4, apoi a urmat partida cu Villa, 2-0, și miercuri, cea cu Brighton, 3-1. În toate cele trei dispute a avut cel puțin o viteză în minus față de restul sezonului, iar apărarea a fost mult prea relaxată. 

Atacul a făcut ceea ce face de obicei. A presat (mai puțin insistent, dar eficient), iar naivitățile celor de la Villa și Brighton au simplificat lucrurile. Probabil, va merge la fel și cu Burnley, o echipă, în esență, rudimentară, dar și aflată, din punct de vedere al poziției din clasament, într-o postură neutră, în care o victorie sau o înfrângere nu se deosebesc prea mult. 

Pentru Liverpool, partidele cu Arsenal și Chelsea vor necesita o implicare serioasă și e destul de previzibil faptul că formația lui Klopp nu va fi dispusă să ofere prețul cerut. 

Recordurile personale ar putea da o motivație suplimentară

Pe de altă parte, finalul de sezon va decide și două titluri individuale. Salah, care a marcat de două ori cu Brighton, s-a apropiat la 3 goluri de Vardy și ar putea ținti titlul de golgeter, în vreme ce Mane și Henderson, candidați (alături de Kevin de Bruyne) la titlul de jucătorul anului în Premier League, ar putea avea, la rândul lor, o motivație specială. 

Pont pentru pariuri: Liverpool câștigă și marchează ambele formații, cota 2.65 la Betfair

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close