SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Medvedev, nemulțumit de amânarea Roland Garros: „E puțin ridicol” » Cum a comentat Novak Djokovic

Daniil Medvedev
Daniil Medvedev

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 10:24 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 10:29

Amânarea cu o săptămână a Roland Garros, care se va juca acum între 20 mai și 13 iunie, a stârnit reacții din rândul tenismenilor, Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) spunând că decizia este „puțin ridicolă”.

Temerile legate de pandemia de coronavirus, cu Franța în mijlocul unui al treilea val, au determinat o amânare a Roland Garros pentru un al doilea an succesiv. Întârzierea din acest sezon este mult mai scurtă decât în ​​2020, dar, potrivit lui Medvedev, este de neînțeles: „Sunt puțin surprins. Ce se schimbă dacă turneul începe cu o săptămână mai târziu? Vorbim despre Covid-19 aici. Nu sunt sigur că se va schimba ceva. 

Trebuie să spun că este puțin ridicol. Când privești în acest fel, îți dă senzația că, dacă amâni, Covid-19 va dispărea într-o săptămână. Există multe reguli. Uneori s-ar putea să existe unele excepții. Ca jucător oricum, prefer asta pentru că îmi va oferi o săptămână în plus să mă pregătesc”.

Novak Djokovic: „Este greu să spui cine are dreptate legat de întârzierea Roland Garros”

Novak Djokovic a refuzat să critice organizatorii Roland Garros pentru că au amânat din nou turneul, dar poate înțelege frustrarea celorlalți: „Anul trecut l-au mutat în octombrie. A fost frig, a fost prima dată când am jucat French Open în aceste condiții speciale. De data aceasta va fi amânat doar o săptămână. 

După cum am înțeles, unul dintre principalele motive este că ar putea exista o relaxare a restricțiilor, astfel încât să fie cât mai multe persoane în tribune. Sperăm că se va întâmpla. Este greu să spui ce este bine, ce este greșit. Din perspectiva Grand Slamului, din perspectiva lor, a fost în mod evident un apel corect”.

VIDEO Ion Țiriac, nemilos: „50 de țări au făcut legea asta, noi am abolit-o”

Citește mai multe știri din tenis:

O jucătoare s-a revoltat după amânarea Roland Garros și o atacă pe Roxana Mărăcineanu: „E o calamitate!” » Cum a răspuns românca

Încă o lovitură pentru România! După Simona Halep, o altă jucătoare importantă a declarat forfait pentru meciul cu Italia din „Billie Jean King Cup”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează