INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 20:32 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 21:00

Insultat de unii suporteri ai kievenilor, Mircea Lucescu (75 de ani) a răbufnit, strigând la ei: „Voi nu sunteți Dinamo Kiev!”.

Mircea Lucescu a mai făcut un pas spre event în Ucraina. După ce și-a asigurat titlul de campion cu Dinamo Kiev în proporție de 99% (zece puncte avans față de Șahtior), având nevoie doar de 3 puncte în următoarele 4 etape pentru a cuceri titlul, "Il Luce" a câștigat astăzi cu 3-0 semifinala în fața lui Ahrobiznes Volocisk.

Adversarii sunt pe locul 4 în liga secundă, dar au eliminat-o pe Șahtior în "sferturi" (1-0 după prelungiri). N-au rezistat însă în fața forței lui Dinamo, care s-a impus clar, golurile fiind marcate de Liedniev (45), Besiedin (67) și Buialski (81).

Mircea Lucescu, ceartă cu un grup de fani ai lui Dinamo Kiev

Spre final, Lucescu s-a certat cu un grup de fani ai alb-albaștrilor. Îl insultau și îi cereau să plece de la club. Alți suporteri i-au scandat numele, iar el le-a răspuns cu aplauze. „Pe unii nu-i consider fani. Eu vreau să o ajut pe Dinamo să crească și să o duc în Liga Campionilor. Dacă vor să protesteze, să-și dea măștile jos, să poată fi văzuți", a declarat Lucescu: "Nu i-am auzit scandând "Dinamo!" în timpul partidei. Acești așa-numiți suporteri n-au nicio legătură cu Dinamo Kiev. Ei nu susțin jucătorii și echipa”.

VIDEO Zeno Bundea, povești savuroase cu Victor Pițurcă și Mircea Lucescu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cine e Andrea Agnelli, „șarpele de la UEFA” invocat de Čeferin și al doilea cel mai mare susținător al Super Ligii Europei

Tottenham a ochit înlocuitorul lui Jose Mourinho » Negociază cu un nume mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1957137307895129
Iulian Ene  •  22 Aprilie 2021, 16:11
Postat de Christian Ciuca pe 22 Aprilie 2021, 03:52

el e de cinspe ani acolo si nici acu nu stie o boaba ucraineana aia...grea limba ce-i drept insa chiar asa o minifraza "nu sinteti fani" nu poti s-o spui in limba lor dupa cinspe ani acolo cu ei...si milioanele lor de altfel.

"Lucescu, go!" e in ucraineana? Lucescu le raspunde in limba in care-l contesta.

107889588095945
George George  •  22 Aprilie 2021, 13:35

Cei care apreciaza comportamentul unor fani ai dinamovistilor din Kiev nu sunt chiar in cea mai favorabila postura; mai mult, unul se refera la un club de Liga a III-a arogandu-si statutul de conducator (el nu l-ar primi la Steaua)! Acel club de Liga a III-a n-are nici pe departe dreptul de a se considera continuatoarea galonatei echipe de la finalul perioadei comuniste, care a ajuns, mai tarziu, intr-o semifinala de Cupa UEFA!

forumeer
forumeer  •  22 Aprilie 2021, 12:56

Bravo lor, ucrainenii, spre deosebire de romani, au onoare, mandrie si demnitate. Pt fanii Kievului, un campionat si o cupa nu inseamna mai mult decat onoarea clubului lor. Lucescu, cat timp a fost la Shakhtar, a jignit si acuzat Kievul sezon de sezon, fanii nu pot uita asta. E ca si cum mi l-ar aduce pe Sumudica la Steaua. Poate sa-mi castige Sumudica si titlul national direct din L3, nu am cum sa il accept, dupa tot ceea ce a spus despre Steaua. Dar culmea e ca Sumudica STIE ACEST LUCRU, pe cand Lucescu se pare ca nu-l stie. Eu l-am auzit pe Sumudica spunand ca la FaciCeSpuneBecali 2003 s-ar duce, fiindca n-are rivalitate cu ei, dar la Steaua niciodata! Si il respect enorm pt asta. Dar tot nu-l vreau la Steaua vreodata. Cel mai important lucru la orice club e opinia fanilor, asa cum Liverpool, City, Barcelona etc au dovedit acum cateva zile. La Kiev, n-a tinut nimeni cont de fani. De aia Kiev e unde e, iar aia sunt unde sunt. Fanii sunt cei mai importanti. Poate sa mai castige Lucescu 1000 de titluri, daca nu-l accepta fanii, e zero. O greseala din partea sa ca a mers la Kiev.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close