GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Olanda - Muntenegru » Meci important în cea mai echilibrată grupă din preliminarii! „Portocala mecanică” e obligată să câștige

Articol de - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 13:38 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 16:19

Olanda - Muntenegru se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru runda a 5-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Cele două formații fac parte din Grupa G, cea mai echilibrată, cu patru echipe care se bat pentru calificare.

După patru jocuri, Turcia (8 puncte) conduce Grupa G, dar nimic nu este jucat. Olanda, Muntenegru și Norvegia au toate câte 7 puncte, iar lupta pentru primele două poziții se va da până în ultima etapă. Turcii și norvegienii au meciuri ușoare, în timp ce Olanda și Muntenegru se întâlnesc în derby-ul grupei.

Olanda pleacă cu prima șansă în confruntarea de la Eindhoven. „Portocala Mecanică” primește o cotă de 1,20 la victorie, dar duelul cu Muntenegru va fi ceva mai dificil decât o arată cotele la pariuri.

12 goluria marcat Olanda în primele 4 meciuri din grupă / cel mai bun atac, la egalitate cu Turcia

Muntenegrenii vin după 2-2 cu Turcia, remiză smulsă la ultima fază, după golul senzațional marcat de Radunovici, fundașul FCSB, din lovitură liberă. Nici Olanda nu vine după succes la meciul de azi, fotbaliștii din Țările de Jos bifând și ei tot o remiză, 1-1, cu Norvegia.

Trei PONTURI pentru Olanda - Muntenegru:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Betano
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,45 la Betfair
Ucraina - Franța » Gazdele au remize pe bandă rulantă, „cocoșii” se chinuie în calificări! 3 ponturi propuse de tipsterii GSP
PONTURI PARIURI
Ucraina - Franța » Gazdele au remize pe bandă rulantă, „cocoșii” se chinuie în calificări! 3 ponturi propuse de tipsterii GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează