GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Comuna Recea - U Cluj » „Șepcile roșii” pot face un salt spectaculos, până pe locul 3! Cota zilei vine din Liga 2

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2021 12:12 / Actualizat luni, 08 martie 2021 13:03

Comuna Recea - U Cluj se joacă azi, de la 15:30, într-o partidă extrem de importantă pentru „Șepcile roșii”. În cazul unui succes, clujenii vor face un salt de cinci poziții și vor ajunge până pe locul al 3-lea în Liga 2.

Universitatea Cluj are patru victorii consecutive în Liga 2 și merge s-o caute și pe a 5-a, în deplasarea de la Comuna Recea. „Studenții” sunt pe locul opt, cu 26 de puncte, la cinci puncte distanță de liderul FCU Craiova.

Comuna Recea ocupă poziția a 16-a, cu doar 16 puncte strânse în 15 jocuri, și are ca obiectiv menținerea în liga secundă din România. Gazdele de azi sunt neînvinse în ultimele trei jocuri de campionat.

„Nu avem probleme noi din punct de vedere medical. Sunt aceiași jucători cu probleme mai vechi, în rest toată lumea e aptă de luptă. Ne așteaptă un meci greu, pe un teren dificil atât din punct de vedere al gazonului cât și în ceea ce privește echipa adversă. Comuna Recea e o echipă agresivă și trebuie să fim atenți”, a spus Costel Enache, înaintea jocului foarte important de la Recea.

PONT: Victorie U Cluj - cotă 1,60 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Pariuri Inter - Atalanta » Două PONTURI cu cote mari pentru derby-ul din Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Martie 2021, 10:09

Sa credeti voi ca 1, 60 e cota sigura ! .....daca e cota 3 ...se inteleg toti...trantesc meciul si fac vacante fericiti la vara !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează