GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPECIALE

Pe ce mai mizează britanicii: Pariuri pe inventatorul vaccinului contra Covid-19, Coreea de Nord sau Donald Trump

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 11:28

Binecunoscuți pentru pasiunea lor pentru gambling, britanicii au posibilități aproape nelimitate pentru a-și testa inspirația atunci când vine vorba de pariurile pe evenimentele din viața publică. 

Practic, casele de pariuri din Marea Britanie acceptă, pe lângă ce au în ofertă, aproape orice pariu pe care o persoană dorește să îl efectueze, oferind, pe loc, cote corespunzătoare. 

De exemplu, tot ce trebuie să facă un englez e să deschidă ușa unei agenții locale de pariuri și să ceară o cotă personalizată. Au fost cazuri în care unii oameni au pariat că vor slăbi un anumit număr de kilograme sau că unul dintre copii va ajunge să joace în echipa națională atunci când se va face mare. Și, nu de puține ori, au fost foarte inspirați (detalii aici). 

Pe ce se poate paria din România la agenția londoneză Betfair

Betfair oferă o cotă de 5.00 pentru ca, în eventualitatea în care va apărea un vaccin împotriva Covid-19, inventatorul acestuia să primească premiul Nobel anul acesta. 

O altă variantă interesantă, propusă de aceeași casă de pariuri, are ca sursă de inspirație zvonurile privind starea de sănătate a lui Kim Jong-un, conducătorul Coreei de Nord. Astfel, pentru o cotă de 3.00, se poate paria că până la finalul anului 2023, Coreea de Nord și Coreea de Sud vor deveni o singură țară

În privința alegerilor prezindențiale din SUA, programate anul acesta, Betfair propune o cotă de 1.91 pentru ca Donald Trump să primească un al doilea mandat, dar și o cotă de 1.83 pentru a nu se întâmpla acest lucru. 

Din oferta agenției mai putem alege un pariu pe serialul britanic ”The Crown”, care se poate vedea pe Netflix. Meghan Markle are cota 5.00 pentru a-și juca propriul personaj într-unul dintre sezoanele următoare. Soția prințului Harry este actriță și a apărut până acum în câteva episoade din seria CSI, dar și în serialul Suits, între 2011 și 2018. O revenire a lui Meghan Markle în ”Suits” are cota 2.00. 

Și, cum britanicii au obiceiul de a paria pe cele mai neașteptate lucruri, Betfair oferă cote inclusiv pentru starea vremii. Pentru o cotă de 4.00, se poate miza pe faptul că, pe parcursul anului, se va depăși recordul de temperatură din Marea Britanie. De asemenea, concurenții din emisiunile locale de televiziune, precum ”Britain's got talent”, au cote la pariuri. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează