GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

România - Irlanda de Nord: care e avantajul major al „tricolorilor” în duelul din Liga Națiunilor

România - Irlanda de Nord: avantaj pentru ”tricolori” » Adversarii nu au meciuri oficiale în picioare!
România - Irlanda de Nord: avantaj pentru ”tricolori” » Adversarii nu au meciuri oficiale în picioare!

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 12:09 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 13:04

România debutează vineri, la ora 21:45, în noua ediție a Ligii Națiunilor, contra echipei cotate cu cele mai mici șanse la câștigarea grupei, Irlanda de Nord. Celelalte două componente ale grupei 1 din Divizia B, Norvegia și Austria, se întâlnesc de la aceeași oră, la Oslo. 

Deși grupa 1 este echilibrată, aceasta o are ca favorită pe Austria, contra căreia ”tricolorii” vor juca luni, 7 septembrie, în deplasare. Șansa elevilor lui Rădoi e să înceapă cu o victorie campania, iar Irlanda de Nord pare un adversar la îndemână. 

Nord-irlandezii nu au meciuri în picioare

Fiind prima partidă oficială a sezonului pentru echipele naționale, se pune problema nivelului de pregătire pe care l-au acumulat jucătorii înaintea disputei. România ar putea fi avantajată la acest capitol, deoarece dintre titularii adversarilor, doar doi sau trei vor avea meciuri oficiale în picioare. 

”Naționala” noastră are în componență jucători ce evoluează, în marea lor majoritate, în campionatul intern, competiție care a derulat deja două etape până acum. 

Pe lângă aceștia, o serie de alți fotbaliști vin din campionate care au luat și ele startul. Dintre cei care joacă la echipele de club, Ianis Hagi (Rangers) și Nedelcearu (Ufa) au câte 6 partide disputate, iar Nicușor Stanciu (Slavia Praga), Hanca (Cracovia) și Alexandru Crețu (Maribor) au câte două. Fotbaliștii români convocați de la Ludogoreț, Dragoș Grigore și Keseru, au 4, respectiv 2 jocuri în picioare. 

De partea cealaltă, Irlanda de Nord e alcătuită în mare proporție din jucători care evoluează în Anglia, în diferite divizii, însă niciuna dintre acestea nu a început. O altă parte provine din Scoția, acolo unde s-a ajuns deja la etapa e șasea, însă doar 2-3 dintre titularii contra României ar putea proveni de aici. 

Citește știri de pariuri sportive pe secțiunea dedicată, AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10153279648987449
Intunerikuss Intunerikuss  •  02 Septembrie 2020, 17:35

Keseru esti tu , la cap! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează