GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ce rezultat anticipează tipsterii GSP la Leverkusen - Bayern Munchen

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 09:59

Derby-ul dintre Bayer Leverkusen și Bayern Munchen, programat sâmbătă, de la ora 16:30, îi găsește pe bavarezi pe prima poziție a Bundesligii, la 11 puncte distanță de adversarul din această rundă. 

Bayern Munchen e singura echipă cu precentaj integral de la reluarea Bundesligii, iar Leverkusen are 3 victorii și o înfrângere. În tur, Leverkusen s-a impus cu 2-1, iar în ultimul meci direct jucat acasă a câștigat cu 3-1. 

Bayern, victorii pe linie

Victoria cu Dortmund, obținută în urmă cu două etape, a confirmat supremația lui Bayern în actualul sezon al Bundesligii, oferindu-i încrederea necesară pentru un final de campionat care programează destule posibile capcane. 

După deplasarea la Leverkusen, urmează partidele cu Gladbach (a), Werder (d), Freiburg (a) și Wolfsburg (d). Pentru ultimele etape, Bayern poate miza din nou pe Thiago Alcantara, revenit după o accidentare. 

Kai Havertz e apt de joc

Leverkusen a pierdut una dintre cele 4 dispute de la reluarea Bundesligii, 1-4 acasă, cu Wolfsburg. Jucătorii lui Peter Bosz au șanse reale să prindă podiumul sau măcar locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. 

Statistica ne arată că, în precedentele 4 runde, Leverkusen a adunat mai multe puncte decât Leipzig și Gladbach, care au strâns 8, respectiv 7 puncte. 

Pentru întâlnirea cu Bayern Munchen, Leverkusen are un moral bun. Revine Kai Havertz, accidentat în ultima etapă, în victoria cu Freiburg (1-0), cea în care a marcat golul victoriei. 

De asemenea, statistica ultimelor două confruntări directe cu bavarezii e cum nu se poate mai bună, ambele dispute fiind câștigate. Totuși, statistica spune că Leverkusen nu a obținut niciodată trei victorii la rând contra lui Bayern. Și o veste proastă din tabăra gazdelor: ar putea lipsi căpitanul Lars Bender, accidentat. 

După întâlnirea cu bavarezii, urmează Schalke (d), Koln (a), Hertha (d) și Mainz (a). 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.42 la Betano

Date statistice pentru Leverkusen - Bayern

  • În meciurile lui Leverkusen se acordă, în medie, 10 cornere
  • În meciurile lui Bayern se acordă, în medie, 10.31 cornere
  • Bayern e echipa cu cea mai bună posesie de campionat, 62.6%
  • Leverkusen are a doua cea mai bună posesie de campionat, 59.9%
  • Bayern dă jucătorul cu cele mai multe assist-uri, Thomas Muller (18)
  • Bayern dă și golgeterul Bundesligii. Lewandowski a marcat 29 de goluri
  • Atacantul lui Leverkusen, Kai Havertz (11 goluri), a marcat 5 goluri în ultimele 4 etape
  • În ultimele 15 etape, Bayern are 14 victorii și 1 remiză
  • Bayern a marcat 86 de goluri, iar Leverkusen, 54
  • Bayern (18) e echipa care a șutat cel mai mult în barele porților 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează