GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Transferurile verii: Lacazette, Havertz, David Silva și Cavani sunt gata să semneze cu noile cluburi!

Transferurile verii: Lacazette, Havertz, David Silva și Cavani sunt gata să semneze cu noile cluburi!
Transferurile verii: Lacazette, Havertz, David Silva și Cavani sunt gata să semneze cu noile cluburi!

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 12:05 / Actualizat duminica, 09 august 2020 13:53

Conform jurnalistului francez Mohamed Bouhafsi, Kai Havertz (Bayer Leverkusen) s-a înțeles cu Chelsea pentru un contract pe 5 ani, iar londonezii urmează să achite suma de transfer în valoare de 75 de milioane de lire. 

Casele de pariuri confirmă discuțiile, oferind o cotă infimă pentru ca transferul să se realizeze. 

TransferCota
Kai Havertz la Chelsea1.05
*Cotă oferită de Betfair 

Arsenal e pregătită să îl vândă pe Alexandre Lacazette la Atletico Madrid pentru 33 de milioane de euro. Francezul își dorește să joace mai mult, iar odată cu perfectarea noului contract pe care Aubameyang l-a semnat cu Arsenal, mutarea lui Lacazette pare iminentă, scrie Daily Star. 

Dar, între cele două cluburi mai există un set de negocieri. 

Corespondentul Eurosport David Vinuesa Malbac, apropiat al clubului Atletico Madrid, anunță că Arsenal caută soluții pentru aducerea lui Thomas Partey, mijlocașul defensiv al echipei lui Diego Simeone. Până acum, madrilenii au refuzat ofertele de 25, 30 și 35 de milioane de euro plus un jucător, situație în care ”tunarii” ar trebui să plătească suma de reziliere, 50 de milioane de euro, și să aibă acordul fotbalistului ghanez. 

TransferCota
Thomas Partey semnează cu Arsenal1.36
*Cotă oferită de Betfair 

David Silva, 34 de ani, care și-a încheiat contractul cu Manchester City, urmează să semneze luni cu Lazio din postura de jucător liber de contract. 

TransferCota
David Silva semnează cu Lazio1.06
*Cotă oferită de Betfair 

Ziaristul Tancredi Palmeri, de la beIN Sports, scrie pe Twitter că Edinson Cavani s-a înțeles cu Benfica, salariul său urmând să fie de 9 milioane de euro pe an. 

Înlăturarea lui Sarri de la Juventus îi costă de torinezi 20 de milioane de euro. Directorul sportiv al clubului, Fabio Paratici, a declarat că demiterea acestuia nu s-a datorat unui singur meci, ci vine în urma analizei întregului sezon. În locul lui Sarri, Juventus l-a numit pe Andrea Pirlo, care nu are absolut niciun fel de experiență ca antrenor. 

Click AICI pentru alte știri de pariuri sportive!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează