GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri UTA - FC Botoșani » Tipsterii GSP oferă două PONTURI cu cote mari

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2021 22:56 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 00:26

UTA - FC Botoșani se joacă luni, de la 17:00, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a din Liga 1. Oaspeții vor să-și ia revanșa după înfrângerea din tur în fața arădenilor, scor 2-3. Va fi o partidă dificilă pentru UTA, arădenii având mai multe cazuri de COVID-19 în lot.

FC Botoșani e cea mai în formă echipă din campionat în acest moment. Băieții lui Croitoru au patru victorii la rând în Liga 1 și merg la Arad cu gândul la al 5-lea succes consecutiv și la consolidarea poziției de playoff. De cealaltă parte, UTA e neînvinsă în ultimele trei runde, dar formația pregătită de Laszlo Balint vine după două remize consecutive și s-a îndepărtat de locul șase, ultimul care duce în playoff.

Șase puncte o separă pe UTA, în prezent pe locul 9, de Academica Clinceni, echipă care ocupă poziția a 6-a în Liga 1. Vestea bună pentru arădeni e că ilfovenii n-au luat decât un punct în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, 0-0, așa că pot reduce din handicap în cazul în care se vor impune în fața moldovenilor.

UTA, PROBLEME CU CORONAVIRUSUL

Florin Iacob (27 de ani, portar), Simo Roumpoulakou (29, fundaș stânga) și Alexandru Benga (31, stoper) au fost depistați pozitiv cu COVID-19, în timp ce nedumeriri sunt și la antrenorul Laszlo Balint. Acesta are un test negativ, dar rămâne de văzut dacă va sta pe bancă la meciul cu Botoșani. Atacantul Ciprian Rus a revenit la antrenamente și e apt de joc.

Cinci goluri s-au marcat în meciul tur, disputat la Botoșani. UTA s-a impus cu 3-2, la capătul unei confruntări extrem de spectaculoase. „Bătrâna Doamnă” a condus cu 1-0, apoi Botoșani a întors scorul până în pauză, pentru ca repriza a doua să aducă revenirea arădenilor.

CE PUTEM PARIA LA UTA - BOTOȘANI:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,50 la Betano
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,10 la Fortuna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează