GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

A 85-a colecție aniversară LACOSTE, un tribut dedicat celor opt decenii de stil

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 17:52

LACOSTE aduce un omagiu inventivității fondatorului său și istoriei sale, prin relansarea unei colecții de tricouri polo și a elementelor emblematice din arhivele sale pentru a sărbători aniversarea a 85 de ani.

La fel ca și paginile unui album, această colecție aniversară oferă ocazia de a redescoperi multiplele fațete ale stilului LACOSTE, care a dovedit încă de la începuturile sale că are abilitatea de a jongla cu codurile modei și de a inova în timp, fără să se îndepărteze vreodată de la eleganța modernă și atemporală caracteristică ADN-ului său.

Această colecție constă în 15 reinterpretări - opt polouri unisex, trei rochii, o pereche de pantofi și trei genți. Reflectând 85 de ani de creativitate în design grafic, materiale și forme, aceste elemente adoptă culorile contemporane împrumutate din colecția Primăvară / Vară 2018 și dau o nouă viață legendarei etichete "La Chemise LACOSTE".

Fiecare perioadă are propriul stil.

Anii 30:

Inspirat de prototipul care a precedat inventarea tricoului iconic L.12.12, proiectat de René Lacoste în 1933, acest polo este tricotat și cambrat, din bumbac, cu un buzunar pe piept și mâneci ușor mai lungi decât cele ale poloului L.12.12. Acest model vine în ecru, albastru sau roșu.

Anii 40:

Dispunând de un stativ de guler, acest tricou polo conturează o siluetă chic și relaxată.

Anii 50:

Creat prin combinarea unui tricou polo și a unui hanorac, acest tip de îmbrăcăminte vintage are un singur guler și este brodat cu duble nervuri la manșete și tiv.

Anii 60:

Albastru marin și alb sunt culorile cheie pentru acest polo și pentru rochia de tenis cu decolteu în V și tivou plisat. Fidel designului original, faimosul pantof de tenis "René" este de asemenea revizuit în trei variante: albastru marin cu dungi albe, alb cu dungi albastre, alb și roșu în două tonuri.

Anii 70:

Benzile decorative largi împodobesc piesele anilor 70 în alb, albastru și roșu. Acum apar și tricourile polo destinate copiilor.

Anii 80:

Apariția topului marinăresc a inspirat tricoul polo de bumbac cu dungi albastre și guler alb. Pentru femei, gulerul și mânecile rochiei polo sunt delicat subliniate prin margini în două tonuri și talie elastică pentru feminitate adăugată. Tricoul polo vine în albastru marin, verde sau galben pal. Aceste două articole sunt de asemenea disponibile în dimensiunile copiilor.

Anii 90:

Stilul colorat al anilor nouăzeci dezvăluie "fața" creativă a tricoului polo. Înconjurat de o linie neagră, banda viu colorată (albastru, verde sau roșu) contrastează cu albul pur al unui polo din bumbac.

Anii 2000:

Tricoul polo are o tăietură dreaptă și sportivă, ce combină într-un stil modern minimalismul grafic al dungilor albastre sau bleumarin în zigzag cu geomtria discretă a pătratului alb.

O colecție aniversară ce dovedește că moda vine și pleacă, dar stilul rămâne, așa cum exemplifică tricoul polo L.12.12, creat de René Lacoste în 1933, care se reinventează constant pentru a-și menține poziția în viitor.

Colecție disponibilă în magazinele LACOSTE din București, Cluj, Constanța și Brașov.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close